Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vedat Muriqi’i transfer etmek isteyen Lazio, Fenerbahçe ile görüşmelerini sürdürüyor.
Masadaki son teklif: 18M€

Yok o 180 Mio €‘dur.
Nereye kadar sisirme paraya adam sat sonra battik de elif elmasta dunya paraya satildi satsalar bile gider coplere yatirirlar muric yerine adamda bulamaz bu mallar

Fransa'da son yillarda cok iyi stoperler cikiyor

Upamecano
Issa Diop
Ibrahima Konate
Lenglet
Todibo
Saliba
Boubacar Kamara
Tanguy Kouassi
Wesley Fofana
Zagadou
Axel Disasi
Badiashile
Malang Sarr
Jules Kounde

Fransa ligi yetenek kayniyor, 2. ligden bile ne oyuncular cikti, bu pazara artik girmemiz lazim.
Bunu yıllardır ben de söylüyorum.

Senin benim gibi taraftarlar bunu görüyor bizim yetkililerin aklına bile gelmiyor.

Ligue 1 ve 2 den ziyade mesela PSG nin falan zibilyon tane altyapı oyuncusu var bedava oraya buraya giden.

sent via GSC

Senin benim gibi taraftarlar bunu görüyor bizim yetkililerin aklına bile gelmiyor.

Ligue 1 ve 2 den ziyade mesela PSG nin falan zibilyon tane altyapı oyuncusu var bedava oraya buraya giden.

sent via GSC

Adamlar buraya çöktü. Bizim topculari aliyorlar artik

O da var.

Lille çıkıyor PTT den Zeki yi buluyor bizimkiler hâlâ yok Arda gelsin yok Caner gelsin.

sent via GSC
biz bireysel yeteneklere dayalı oynuyoruz,düzgün bir sistemimiz olmadıgı için oyunculardan şapkadan tavşan çıkarmasını bekliyoruz.zeki'yi biz alsak ıslıklanırdı çok büyük ihtimalle

Bizim kulüpler gerizekalı. İskandinav, Balkanlar,Avrupa ülkeleri Fransa, Hollanda vs oyuncu kaynıyor. Kimse akıl etmiyor. Bayern Münih bile PSG'nin alt yapısına dadanmış. Lille senelerdir sömürüyor. Almanya'dan Mainz Fransa'dan çıkmıyor. Bizim akıl fukaraları neyi bekliyor bilmiyorum.

Aynı şeyi Seri için de söylemiştim ama o zamanlar CL kozumuz vardı. Şimdi o da yok. O yüzden alabilme ihtimalimiz bence şu an için güzel bi rüya
Aynen. Bakalım 10 gün içinde ne olup bitecek biraz daha netleşir. Pek beklentim yok bu transfer döneminden.

sent via GSC
Simdi de Monaco'nun 2.5 milyona aldigi oyuncuyu kiralamak istiyoruz, once baska takimlar bulup alacak ondan sonra biz de gidip kiralayacagiz, bizimkiler bulamiyor cunku.

Bir baska ornek kiralamak istedigimiz Lerma gibi oyuncular kolombiya liginde dolu, scout ekibi Fatih hoca ile beraber calisiyor neden bu islere girmiyorlar merak ediyorum. Mustafa Denizli, Hamza Hamzaoglu, Riekerink ve Tudor doneminde de scout transferi yapmadilar.

Aynen. Bakalım 10 gün içinde ne olup bitecek biraz daha netleşir. Pek beklentim yok bu transfer döneminden.
Beklenti ayrı bi konu. Ama ben pek umursamıyorum. Biz ne kadar tepki koysak da semihi emresi sinanı bu kulübe bi şekilde geri dönecekler. Çünkü kulüp yönetiminden personeline kadar en ufak bir şekilde profesyonel olarak yönetilmiyor. Evlatçılık personel seçimlerine bile sirayet etmiş durumda. Transferlerin çoğunluğu da menajer elinden oluyo. O yüzden fazla kasmaya sinir krizi geçirmeye gerek yok :D

Beklenti ayrı bi konu. Ama ben pek umursamıyorum. Biz ne kadar tepki koysak da semihi emresi sinanı bu kulübe bi şekilde geri dönecekler. Çünkü kulüp yönetiminden personeline kadar en ufak bir şekilde profesyonel olarak yönetilmiyor. Evlatçılık personel seçimlerine bile sirayet etmiş durumda. Transferlerin çoğunluğu da menajer elinden oluyo. O yüzden fazla kasmaya sinir krizi geçirmeye gerek yok :D
Aynen. Bizim futbolcudan önce işi bilen profesyoneller almamız gerekiyor ki öyle hayran hayran baktığımız orta sıra Avrupa takımlarının transfer politikalarına benzer kaliteli işler başarabilelim. Üretmeyi de geçtim, meyveyi gidip üretildiği yerden almak yerine o bile ayağımıza gelsin, markete gelsin daha pahalıya alalım diye bekliyoruz. Umarım öyle ya da böyle güzel hamleler de görürüz, akıcı, hoş bir futbol oynamayı deneriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt