Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rıdvan dilmen, tff başkanlığı’nı gözüne kestirdi..
kendisi olamaz, bunu bildiği için “zengin dublör” formülünü ısıtıyor..
ali koç+bir kısım siyaset desteğiyle ferit şahenk’i tff başkanı yaptırıp, perde arkasından futbolu yönetecek..
️ hadi bakalım, demet akalın..

İ.Seten

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yavas yavas kafayi yemek üzereyim. Bugun 1 tane 6 siddetine yakin 2 tane de 5 civarı deprem oldu.

"Hiçbir çiçek evlat kokusu kadar güzel kokmaz."
Anonim, 1905

Transfer Istihbarat Şefi
1596568341745.webp

5 ekim 17.00 da transfer dönemi kapanacak,16.55 te 5 dakika kala kağıtlar,belgeler koşturulur 2_3 oyuncu alırız her zaman ki gibi....

Renktaşlar konu dışı biliyorum ama Genel Sohbet'e yazma yetkim olmadığı için yazıyorum bu sorunumu:
Babam gitmiş superonline'da çok cüzi bir parayı vermemek için sınırsız yerine kotalı internete tahahüt vermiş. Kafayı yemek üzereyim, bahsi geçen kota belki 10 sene önce hayal edilemeyecek gibi bir şeydi ama şimdilerde 1 haftada bitirebileceğin bir kota. Ya kotayı aşınca gelecek faturaları tecrübe etmedin mi sen, valla bir internetimiz var onu da kendimizi kısıtlayarak gireceğiz. 1 haftaya eve gidiyorum, bomboş geçecek önümüzdeki 2 ay. Ergen serzenişi diyebilirsiniz ama siz olsanız siz de sinirlenmez misiniz? Bir de bizim orda altyapı berbat. Vallahi yazık günah.

Bizim takimda soyle bakinca gercekten bazi oyuncular acayip gereksiz para aliyor. Hani Belhanda, Feghouli falan hepimiz biliyoruz zaten cok fazla maas aliyorlar ama su oyuncular da nedir;

Sener Ozbayrakli , toplam 13 resmi macta gorev almis, maasi 7.000.000 TL sabit transfer ücreti

Jimmy Durmaz, toplam 15 resmi macta gorev almis, maasi 7.000.000 TL sabit transfer ücreti

Martin Linnes, toplam 16 resmi macta gorev almis, maasi 1.400.000 EUR sabit transfer ücreti

Ahmet Calik, toplam 15 resmi macta gorev almis, maasi 900.000 EUR sabit transfer ücreti

Bu paralar cope giden para, yazik gunah vallah.

Bizim takimda soyle bakinca gercekten bazi oyuncular acayip gereksiz para aliyor. Hani Belhanda, Feghouli falan hepimiz biliyoruz zaten cok fazla maas aliyorlar ama su oyuncular da nedir;

Sener Ozbayrakli , toplam 13 resmi macta gorev almis, maasi 7.000.000 TL sabit transfer ücreti

Jimmy Durmaz, toplam 15 resmi macta gorev almis, maasi 7.000.000 TL sabit transfer ücreti

Martin Linnes, toplam 16 resmi macta gorev almis, maasi 1.400.000 EUR sabit transfer ücreti

Ahmet Calik, toplam 15 resmi macta gorev almis, maasi 900.000 EUR sabit transfer ücreti

Bu paralar cope giden para, yazik gunah vallah.
bunu sey gibi düsün abi euro para birimi kullanan portekizde falan 7.000.000 euro alıyo sener gibi :D

bunu sey gibi düsün abi euro para birimi kullanan portekizde falan 7.000.000 euro alıyo sener gibi :D
Bi de soyle dusun, gecen sene 46 resmi maca cikmis takim. Bu saydigim oyuncular asagi yukari 3 te birinde forma giymis. Ortalama 15 mactan 7 milyon TL sabit ucret, mac basi 466 bin TL almis Sener , Jimmy falan. Hani yuh yani baska ne diyecegimi bilmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt