Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
kaan adamsa alacaklarına karşılık bonservisini alır gelirUle kaan bizi bu kadar istiyorsa 2 milyon denklestiremediniz mi beceriksizler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kaan adamsa alacaklarına karşılık bonservisini alır gelirUle kaan bizi bu kadar istiyorsa 2 milyon denklestiremediniz mi beceriksizler.
Vay be bunu akil etmeleri beni sasirtti dogrusuGalatasaray, FFP’den dolayı 2 milyon Euro serbest kalma bedelini ödeyemediği Kaan Ayhan’ı satın alma opsiyonuyla kiralamak için harekete geçti. Kaan Ayhan ve ailesi Galatasaray’a her türlü kolaylığı sağlayacak.
(@tivibuspor|Serhan Türk)
Vay be bunu akil etmeleri beni sasirtti dogrusu
Kaan bize gelmek isterse bu isten fortuna da karli cikar 2 yerine 3-4 alir 1 sene sonra alir
Kaan sassulo diye diretmezse herkes bu formule sicak bakarolay o yone gitmekte, cunku sassuolo isi hala cozulmedi
işsiz misin lan?ait oldugum yere
"Beni Galatasaray'a vermezseniz kendimi keserim"kaan adamsa alacaklarına karşılık bonservisini alır gelir![]()
![]()
favorim "başkanım beni alın""Beni Galatasaray'a vermezseniz kendimi keserim"
"Vermezseniz, bir daha futbol oynamam"
Demeçleri beklemiyor değilim.
Transfer Istihbarat Şefi
maç izliyom yaişsiz misin lan?
Valla mi?Kaan Ayhan Sassuolo icin saglik kontrolunden gecti bile ama bizim medya hala bize yaziyor.
Yanlız bu yazın al, istersen Ocak da bir oyuncu satırsın. Denklemi Kış Transfer periyodun sonunda da sağlayabilirsin, benim bildiğim FFP'de.Galatasaray, FFP’den dolayı 2 milyon Euro serbest kalma bedelini ödeyemediği Kaan Ayhan’ı satın alma opsiyonuyla kiralamak için harekete geçti. Kaan Ayhan ve ailesi Galatasaray’a her türlü kolaylığı sağlayacak.
(@tivibuspor|Serhan Türk)
ne macı?maç izliyom ya![]()
Uefa'ya katilmak icin ekstra kriterler var ve para harcayamayiz sanirim oyle bir seyler soyluyorlardi ne kadar dogru bilmemYanlız bu yazın al, istersen Ocak da bir oyuncu satırsın. Denklemi Kış Transfer periyodun sonuna bakiyor FFP.
Biz niye böyle yol alıyoruz;
Sanki öyle bir kural var ki, o denklemi yaz da sağlaman gerekiyor?
Transfer Istihbarat Şefi