- 1 Mayıs 2018
- 57.943
- 48.713
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunların ki nasıl bi görgüsüzlük aga
Sildiler şimdi ölüyorum gülmektenBeşiktaş'ın iker casillas tweetini gördünüz mü? Utancımdan yastığı ısırdım, ben böyle alakam olmamasina rağmen utanırken adamlar şunu paylaşmaya uyanmadı resmen. Rezil tweet de hala duruyor. Yabancı bir eleman, senin kulübünün tarihinden büyük Casillas yazdı, binlerce beğeni aldı.
22 ye çıkabilir galiba anlamadım ben denedemek istiyor
Rakiplerimize bak Arona Kone. Vallahi taşıyalım kulübü Bulgaristan'a falan, Ludogorets, Levski, CSKA takiliriz.Sildiler şimdi ölüyorum gülmekten![]()
Ulan düşündüm de güzel fikir ha. Şikeciler, tinerciler falan biz gidince ağlamayı keser herhalde. Kendi kendilerine çalıp oynarlar.Rakiplerimize bak Arona Kone. Vallahi taşıyalım kulübü Bulgaristan'a falan, Ludogorets, Levski, CSKA takiliriz.
Bir ara transferlerin geldiği uçağın akşam mönüsüne kadar paylaşan bir hesap vardı abi o sen değilsin demiEn son bende bir twitter hesabı açacağım. Olmayacak böyle zulfo ağa nedir ya![]()
Aman gözünü seviyim biz öyle bir hata yaptık. Allah kahretmesin. Ne kadar moron varsa bu Twitter aleminde. Hiç bulaşma. Yakında kapatacam. Kimsenin kimseye saygısı yok. Siyasiler ayrı bir dünya spor dünyası ayrı. Millet kafayı yemiş.En son bende bir twitter hesabı açacağım. Olmayacak böyle zulfo ağa nedir ya![]()
Milletin gözünü nefret bürümüş. Ben twittera baktıkça ülkeye olan umudum azalıyor.Aman gözünü seviyim biz öyle bir hata yaptık. Allah kahretmesin. Ne kadar moron varsa bu Twitter aleminde. Hiç bulaşma. Yakında kapatacam. Kimsenin kimseye saygısı yok. Siyasiler ayrı bir dünya spor dünyası ayrı. Millet kafayı yemiş.
Milletin gözünü nefret bürümüş. Ben twittera baktıkça ülkeye olan umudum azalıyor.
Ben twitter hiç kullanmadım. Facebook yada insatgram da kullanmadım. Sadece bir yahoo mailim var.Bir ara transferlerin geldiği uçağın akşam mönüsüne kadar paylaşan bir hesap vardı abi o sen değilsin demi![]()