Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EA09DEBB-931B-4232-A10F-EDF6EF026BF1.webp

Benim memleketimden niye hep enteresan enteresan şeyler çıkıyor abi

Beşiktaş'ın iker casillas tweetini gördünüz mü? Utancımdan yastığı ısırdım, ben böyle alakam olmamasina rağmen utanırken adamlar şunu paylaşmaya uyanmadı resmen. Rezil tweet de hala duruyor. Yabancı bir eleman, senin kulübünün tarihinden büyük Casillas yazdı, binlerce beğeni aldı.

Beşiktaş'ın iker casillas tweetini gördünüz mü? Utancımdan yastığı ısırdım, ben böyle alakam olmamasina rağmen utanırken adamlar şunu paylaşmaya uyanmadı resmen. Rezil tweet de hala duruyor. Yabancı bir eleman, senin kulübünün tarihinden büyük Casillas yazdı, binlerce beğeni aldı.
Sildiler şimdi ölüyorum gülmekten 😂😂😂😂

Bence adamın orada demek istediği ligden çekiliriz diye ağlayan takımlardan birinin gerçekten ligden çekilmesi olabilir.

Büyük ihtimalle ona gönderme yapıyor bence. Toplam rakam 20 olunca zaten baysız lig olacak.

En son bende bir twitter hesabı açacağım. Olmayacak böyle zulfo ağa nedir ya :D
Aman gözünü seviyim biz öyle bir hata yaptık. Allah kahretmesin. Ne kadar moron varsa bu Twitter aleminde. Hiç bulaşma. Yakında kapatacam. Kimsenin kimseye saygısı yok. Siyasiler ayrı bir dünya spor dünyası ayrı. Millet kafayı yemiş.

Aman gözünü seviyim biz öyle bir hata yaptık. Allah kahretmesin. Ne kadar moron varsa bu Twitter aleminde. Hiç bulaşma. Yakında kapatacam. Kimsenin kimseye saygısı yok. Siyasiler ayrı bir dünya spor dünyası ayrı. Millet kafayı yemiş.
Milletin gözünü nefret bürümüş. Ben twittera baktıkça ülkeye olan umudum azalıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt