Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim ne dedi?

Artık transferlerde oyuncuların geçmişine bakmayacagız.

Baksa, zaten Arda yi veto ederdi.

Transfer Istihbarat Şefi

Galatasaray Armasını taşıyan hangi futbolcu olursa olsun desteklerim bu onun adı için geçmişi için verdiği katkı için verdiği zarar için yıldız olduğu için falan değildir.Ne geçmişi ne ismi ne verdikleri için değil o şanlı Armayı taşıdığı için desteklerim.Ve kim bu armaya katkı yaparsa onu daha fazla destekler kim bu armaya layık olmassa onada küfürederim.Ardaya karşı nötr olmamın nedeni bu şanlı armayı taşıyacak mı evet ,Son olarak Fatih Terimi çok sevmemin ve güvenmemin nedenide bu şanlı armaya defalarca layik başarılar yaşattığı içindir.Aslolan Galatasaydır

Arda neyse adam sonuçta Atletico Madrid ve Barcelona gibi sistemli takımlarda oynadı başarılı oldu Semih ve Emre Çolak kulübün kapısından girmesinler Semih Sparta Pragda bile düzenli forma giyemeyen adam gelip bizde Ahmet Çalıkla yan yana oturmak için gelmesin

Konuyu ben açtım. Hayatımda ilk kez boykot konusunu Galatasaray ile bir tuttum. Taraftarın bu durumu sineye çekmemesi, tepki göstermesi lazım. Ortaya bir duruş ve irade koyması lazım. Bu kararı alanları ve takıma alınan şahsiyeti pişman ettirmesi lazım. Forum yönetimi neden kilitliyor anlamıyorum. Düşüncelerimizi de mi söyleyemeyeceğiz.
Karar vericiler dediğin bu kulübün efsanesidir her anlamda. Herhangi olumsuz durumda bu tabii ki hocaya yazar ve gereken o zaman sorulur. O ana kadar düşüncen hele ki yeni bir sezonda bana göre saçma. Arda ile Galatasaray'lı olmadım. O geldi diye de bırakacak değilim.

Terim ne dedi?

Artık transferlerde oyuncuların geçmişine bakmayacagız.

Baksa, zaten Arda yi veto ederdi.

Transfer Istihbarat Şefi

Ama birde biz oyuncu alirsak taraftar bir bildigimiz vardir düsünsün dedi.

Baya saglama aldi kendisini hoca. Hic bir türlü hata yapma sansi olmuyor bu durumda.

Genc oyuncu gelirse, zaten taraftar sevinir = hocanin bir bildigi var.

Taraftarin istemedigi oyuncu gelirse tepki yasak cünku = hocanin bir bildigi var.

Gelecegi olmayan gecmisine yatirimli yasli adam gelirse = hocanin bir bildigi var.

Adam resmen 4D Chess oynuyor.

Karar vericiler dediğin bu kulübün efsanesidir her anlamda. Herhangi olumsuz durumda bu tabii ki hocaya yazar ve gereken o zaman sorulur. O ana kadar düşüncen hele ki yeni bir sezonda bana göre saçma. Arda ile Galatasaray'lı olmadım. O geldi diye de bırakacak değilim.

Galatasaray'ı bırakmıyorum. Bir irade sergileyip bu duruma karşı çıkıyorum. Arda sırıta sırıta konuşuyordu Türkiye'nin tüm stadlarında ıslıklanıyorum diyordu. Umarım taraftar gerekeni yaparda bunu ilk maçtan ıslıklar.

Fatih hocanın sağlamaya çalıştığı ve kalıcı olmasını istediği şey vefa. Evet zaman zaman vefalı davrandık ama bu herkes için olmadı ya da kalıcı olmadı. Türkiye’nin en vefalı kulübüyüz ve bu çok önemli çünkü çoğu başarımız da bu sayede geldi. Bir kültürümüz vardı çünkü. Diğer kulüplere bakın demek istediğimi daha iyi anlarsınız. Bizim gibi olmak için nelerini vermezlerdi. Bir tane Fatih çıkaramadılar çıkaramazlar da. Ama biz bu kültür devam ettirdiğimiz sürece başarı da gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt