Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.344
- 102.479
- 5.238
Abv
Emre Kılınç-Oğulcan-Kerem-Semih falandır..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emre Kılınç-Oğulcan-Kerem-Semih falandır..
4K 60Frame olsun bari![]()
![]()
Netflix açıklasın transferi o zamanarda videosunda göz yaşları sel olmalı. duygular,hatalar,affedişler. imdb ouanı 9 olmalı
Geçmişine bakmayacağız anladık biz onu belkiTerim ne dedi?
Artık transferlerde oyuncuların geçmişine bakmayacagız.
Baksa, zaten Arda yi veto ederdi.
Transfer Istihbarat Şefi
İmzalı!
FT nin haksız olduğu konu mu var at ağızlı?
Sonu Lost dzisinin finali gibi olmasın daNetflix açıklasın transferi o zaman![]()

Karar vericiler dediğin bu kulübün efsanesidir her anlamda. Herhangi olumsuz durumda bu tabii ki hocaya yazar ve gereken o zaman sorulur. O ana kadar düşüncen hele ki yeni bir sezonda bana göre saçma. Arda ile Galatasaray'lı olmadım. O geldi diye de bırakacak değilim.Konuyu ben açtım. Hayatımda ilk kez boykot konusunu Galatasaray ile bir tuttum. Taraftarın bu durumu sineye çekmemesi, tepki göstermesi lazım. Ortaya bir duruş ve irade koyması lazım. Bu kararı alanları ve takıma alınan şahsiyeti pişman ettirmesi lazım. Forum yönetimi neden kilitliyor anlamıyorum. Düşüncelerimizi de mi söyleyemeyeceğiz.
geçmişine para yatırmayacağız demişti. örneğin 4 milyon üstü maaş alan belhanda feghouli veya 7 milyon alan falcaoTerim ne dedi?
Transfer Istihbarat Şefi
Bir de para verip, havalı Video yapmışlar mıdır utanmadan ?
Kanka bir şey soracağım.o da doğru. Adam hep haklı lan
Sonu Lost dzisinin finali gibi olmasın da![]()
belki bildiği bir şey oluğu için 6. olduk murpy. bir de bu açıdan bakFatih Terim'in bildiği bir şey olsaydı bu sene 6.olmazdık. Hoca bildiklerini unutmaya başladı!
PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Terim ne dedi?
Transfer Istihbarat Şefi
Karar vericiler dediğin bu kulübün efsanesidir her anlamda. Herhangi olumsuz durumda bu tabii ki hocaya yazar ve gereken o zaman sorulur. O ana kadar düşüncen hele ki yeni bir sezonda bana göre saçma. Arda ile Galatasaray'lı olmadım. O geldi diye de bırakacak değilim.
Sucuk ekmekler hazırdır.Galatasaray'ı bırakmıyorum. Bir irade sergileyip bu duruma karşı çıkıyorum. Arda sırıta sırıta konuşuyordu Türkiye'nin tüm stadlarında ıslıklanıyorum diyordu. Umarım taraftar gerekeni yaparda bunu ilk maçtan ıslıklar.