Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fb ligden cekılıyor sanırım yarın onun acıklaması

Fener yöneticisi icmiste konuşuyor heralde TFF limiti delseleler nolur satmadan oyuncu alamazsınız bay gerizekalılar

Hele yönetim tavrını alsın bak taraftar daha neler yapacak buna.
daha ne yapabilir ki taraftar herifi mi vuracaklar sahada :D ırkçılık, küfür, her şey yapıldı. son dkye kadar çatır çatır parasını alacak ya da adam gibi muamele edip bu sene kuramayacakları takımda mecbur yine oynatacaklar. yönetim yapabileceği en aptalca şeyi yaptı hem de yapacagı en son adama

Mert Hakan Yandaş, Fenerbahçe’ye hayırlı olsun.
İmza parası: 10 milyon TL
Yıllık ücret: 10 milyon TL

Mert Hakan’ın 4 yıllık sözleşmesinde artış olmayacak.

Bumu Bomba ?
Yazik
Fiyatlar böyleyse bence bedava güncel kur ile 1.2 falan yapıyor 1 seneye kalmaz euro 10 olur yıllık 1 milyon.

daha ne yapabilir ki taraftar herifi mi vuracaklar sahada :D ırkçılık, küfür, her şey yapıldı. son dkye kadar çatır çatır parasını alacak ya da adam gibi muamele edip bu sene kuramayacakları takımda mecbur yine oynatacaklar. yönetim yapabileceği en aptalca şeyi yaptı hem de yapacagı en son adama
Ağlatırım ikinizide

menşınlar bildirim olarak bana gelmiyor yav
tesadüfen görüyorum hep

1596650716073.webp

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Semih Kaya ve Emre Çolak transferlerini veto etti.
Caner Erkin ismi ise hala masada!

-Galatasaray Kulübü, Arda Turan ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. Boş mukaveleye imza atan ve 66 numaralı formayı giyecek olan 33 yaşındaki futbolcunun alacağı ücreti Galatasaray Kulübü belirleyecek.

Mustafa Cengiz : !
"Teknik ekibin yazılı ve ısrarlı isteği üzerine Arda Turan ile anlaşmaya vardık"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt