- 1 Mayıs 2018
- 57.943
- 48.713
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekonomi konuşmayalım lütfen her gün eriyoruz burada biraz olsun kafa dagitalim.
Baskan bonservisi elinde oyuncular alacagiz demis iste kral.Cer cop toplayacagizBelhanda’dan zor para kazanırız biz nasıl transfer yapıcaz peki ?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bonservisler avro ile Sıddık! Nasıl konuşmayalım?Ekonomi konuşmayalım lütfen her gün eriyoruz burada biraz olsun kafa dagitalim.
Senin kankan kendisine 10m odemis kulube bonservisimi verin ya da sozlesmemin sonuna kadar oynayim yani bonservis kazandirmadan gideyim derken bir sorun yok yani kodugumun keli
2 m eurodan aşagi almaz yalandir.Fenerbahçe Mert Hakan Yandaş ile anlaşmaya vardı.
• 12 milyon TL | Maaş
• 10 milyon TL | İmza Parası
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
daha ne yapabilir ki taraftar herifi mi vuracaklar sahadaHele yönetim tavrını alsın bak taraftar daha neler yapacak buna.
Fiyatlar böyleyse bence bedava güncel kur ile 1.2 falan yapıyor 1 seneye kalmaz euro 10 olur yıllık 1 milyon.Mert Hakan Yandaş, Fenerbahçe’ye hayırlı olsun.
İmza parası: 10 milyon TL
Yıllık ücret: 10 milyon TL
Mert Hakan’ın 4 yıllık sözleşmesinde artış olmayacak.
Bumu Bomba ?
Yazik
Ağlatırım ikinizidedaha ne yapabilir ki taraftar herifi mi vuracaklar sahadaırkçılık, küfür, her şey yapıldı. son dkye kadar çatır çatır parasını alacak ya da adam gibi muamele edip bu sene kuramayacakları takımda mecbur yine oynatacaklar. yönetim yapabileceği en aptalca şeyi yaptı hem de yapacagı en son adama
Tesadüfen yaşıyoruz zaten. boşver.menşınlar bildirim olarak bana gelmiyor yav
tesadüfen görüyorum hep