Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ekonomik durum iyi olsa ama bu ardalar gökhanlar bu transferleri yapabilecek miydi? futbolcu eskileri hala kontrat yapiyor.

Murat seneli aldik sagbekte yusuf varken.murat da milli takim sagbeki cok yetenekli...
bu hakan balta ile ayhanın cocuklarının bide şu kırgız tombik oğlanın halen a takım zamanları gelmedimi reis
baya umutlu konusuluyordu yıllardır

Şu an ben de görüyorum: Tanrıya daha yakın olmak başlığı var. Bıktım artık kardeşim, istemiyorum hristiyan olmak, senelerdir bu reklamı görüyorum mobil cihazlardan internete girdiğimde.

Yönetim el atsa güzel olur aslında din reklamları engellensin tıklayan yok zaten onun yerine alışveriş reklamı çıksa bile tıklanma ihtimali daha yüksek.

Bu sezon U19 takimini izledigim maclarda Isik Kaan Arslan, Atalay Babacan ve Yunus Akgun potansiyeli olan oyuncular diyebilirim. Digerlerinde pek is yok.

Yunus Akgun izledigim maclarda akiyor ve durduralamiyor ama A Takim ile maclara ciktigin hic bir zaman iyi bir izlenim geride birakmadi. Alt yapidaki oyunu ve A takimdaki oyunu arasinda daglar kadar fark var. Biraz ozguven ve aldigi sure ile alakali bence.
özellikle bu seneki fm 2020 inanılmaz adamlar tutturdu.Oyunda süleyman lus atalay ve yunus bende acayip gelişiyorlar inşallah bu ucu birşekilde kadroya direkt olmasa bile rotasyonda kendilerine yer bulabilir

Şu an ben de görüyorum: Tanrıya daha yakın olmak başlığı var. Bıktım artık kardeşim, istemiyorum hristiyan olmak, senelerdir bu reklamı görüyorum mobil cihazlardan internete girdiğimde.
bi kere girdimi zihnine yerlesirmis

bıktıysan bile sende iz bırakmıs adamlar düsündürücü

bazen gormezden gelmek lazım

drhannibal25 - 05.08.2020 21:29
Mert Hakan ı bomba transfer diye duyuruyorsak vay halimize. Ben transfer olduğunu düşünmüyorum‚ havuzla alakalı bir karar açıklanır muhtemelen.

Bakalım o " " ne ifade edecek

Öyle veya böyle yarın büyük komedi olacak gibi

Transfer Istihbarat Şefi

Bu sezon U19 takimini izledigim maclarda Isik Kaan Arslan, Atalay Babacan ve Yunus Akgun potansiyeli olan oyuncular diyebilirim. Digerlerinde pek is yok.

Yunus Akgun izledigim maclarda akiyor ve durduralamiyor ama A Takim ile maclara ciktiginda hic bir zaman iyi bir izlenim geride birakmadi. Alt yapidaki oyunu ve A takimdaki oyunu arasinda daglar kadar fark var. Biraz ozguven ve aldigi sure ile alakali bence.
yunustan fizik olarak daha ince ama o donem asagi yukari ayni yetenek seviyesindeki ferran torresin şimdiki fizigine bak cocuk ozan gibi 2 kat hacimlenmis neredeyse yunus halen o fizikle devam ediyor eleman citye gitti biz yunusu 90+5te falan oyuna aliyoruz sonra hayaller dunyalar kadar falan :D

Gitmesi gereken Yerliler:
Jimmy
Sener
Ahmet

Gitmesi gereken Yabancilar:
Belhanda
Feghouli
Babel
Sekidika
Ozornwafor
Belkide Linnes

Yedek Kaleci:
Beto
Sinan Bolat

Sag bek / Eger Linnes giderse:
Yedek yerli bir stoper

Sol bek:
Caner
Hasan Ali Kaldirim

Stoper:
Kaan Ayhan / Belki daha olabilirmi?
Victor Ruiz?
Genc Yerli Stoper

Önlibero:
Nuri Sahin
6 Nr Yabanci
8 Nr Yabanci

Ofansif Orta Saha / Kanat:
10 No / Yabanci
Sag Acik / Yabanci
Sol Acik / Yabanci

yerli sag ve sol bek alamazsak patates oluruz. alternatif bir tane oyuncu yok. linnes'i söylemeyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt