Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca sag bekte Omar-Linnes/Sener, solda Saracchi/yerli sol bek yapmak istiyor gibi.

Caner olmadi diye gidip Hasan Ali'ye teklif yapilirsa sasirmam.
Hasan Ali sezonun %60'ında sakatlıktan oynamayan birisi öyle bir şey yapacaklarını sanmıyorum Caner neyse de Hasan Ali'ye tamamen karşıyım

belhanda gitmezse biraz zor alır 10 numarayı
topuz saçın tükürdümün faslısı imaj anlaşması yapmış gelirken 10 numaralı formayıda içeriyormuş

Tff bi bok yemez de 2 sene ust uste olunca uefa sisler bunlari
yav olmadı nihat mubarek cuma günü esnetir. zaten ne yaptığını bılmıyor yabancıyı kısıtladık dıyor hop serbest bıraktık
düşme var diyor bi bakıyon yok oluyor saçma sapan bi ortam

Ardaya laf edip Caneri istemekte garip bir olay.

Canerin nesini istiyorsunuz ya onun yerine altyapıdan bir genç koy en azından bir oyuncu kazanmış oluruz.
ardanin bi sey yapma ihtimali yok cünki. ardanin yerine caneri yedek bek olarak alsan daha iyi. maganda kontenjanini dogru sekilde kullanmis olurduk. emre tasdemiri oynatacagiz gibi görünüyor.

Buyuk ustat, Barcaya ayak tenisini getiren Arda Turanin Belhandadan 10 numarayi alabilecek olmasina ne dersin ustat
bunu ayak tenisi ile halledebilirler ancak galip belli arda su hareketi ruyasinda anca yapar :D
C0AE9DD0-E611-4E45-9BF4-B36D6848CB6D.webp

Emre arkadaslarını kulube dolduruyor

Mümkün değil Handa emekli olucak 10 numara ile sonrada müzeye kaldıracaz 10 numarayı daha iyisi gelmez diye

Belhandayi ozlemedim degil. Simdi her hafta paso birine sövme kontenjanimi Belhanda ile dolduruyordum. Bir nevi desarj. Simdi ise birikiyor ve evde patliyor. Sonuç: afra tafra, masaya gelen soğuk çay, 'git kendin al' demeler falan filan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt