Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alanyaspor'un teknik direktörü çağdaş atan olmuş büyük ihtimal ümit davala kalır terim'in yanında hiç gidecek gibi gözükmüyor çünkü

Ya ne Bruması ne Onyekurusu, binlerce oyuncu var takıldık mı takılıyoruz bir iki isimde
Yav yeter aq ikisini de istemiyorum koca dünyada topçu mu kalmadı.
Bruma, Onyekuru isimlerinden gına geldi. Dünyada futbolcumu kalmadı.
Terim gider, Denizli gelir. Denizli gider Lucescu gelir. Sonra yine İmparator sesleri yükselir... Ara sıra Tudor ismi anılır...
Bu sefer Bruma ve Onyekuru gider, yarın eski öğrenci Garry Rodriguez gelir.
Aslında bir sene Fernando yu kira.....

Kusura bakmayın renklerim, bende yeni heyecan yaratacak yeni isimler isterim. Yeni kan, pazarlama açısından da yeni oyuncu gelmelidir. "Risk" almamak için bu hamleleri yapıyorlar kanımca...

Enteresan yanlız... Galatasaray'a özel birşey bu. Vefa duygumuz okadar çoktur ki, ilk önce evlatlara / eski öğrencilere sorulur.

Transfer Istihbarat Şefi

Terim gider, Denizli gelir. Denizli gider Lucescu gelir. Ara sıra Tudor ismi anılır...
Bu sefer Bruma ve Onyekuru gider, yarın eski öğrenci Garry Rodriguez gelir.
Aslında bir sene Fernando yu kira.....

Kusura bakmayın renklerim, bende yeni heyecan yaratacak yeni isimler isterim.

Enteresan yanlız... Galatasaray'a özel birşey bu. Vefa duygumuz okadar çoktur ki, ilk önce evlatlara / eski öğrencilere sorulur.

Transfer Istihbarat Şefi
Basında adı geçiyor doğruluğu bile kesin değil ama onun üstünden eleştiri bombardımanı. Brumaya gittiğimize ihtimal dahi vermiyorum.

Basında adı geçiyor doğruluğu bile kesin değil ama onun üstünden eleştiri bombardımanı. Brumaya gittiğimize ihtimal dahi vermiyorum.
Terim sever Karaoğlanı...adeta bir Baba - Oğul Bağlantıları var.

Bruma kötü sezon geçirdi...
Olasılığı hiç düşük değil bana sorarsan.
1-1,5 Mil kiralık ücret konuşuluyor.

"Anadolu oyuncusu" (quality) geleceğine, en azından Wonderkid Bruma yi deneriz. Burda kendini bulur.

Screenshot_20200806_100431.webp

Transfer Istihbarat Şefi

Terim sever Karaoğlanı...adeta bir Baba - Oğul Bağlantıları var.

Bruma kötü sezon geçirdi...
Olasılığı hiç düşük değil bana sorarsan.
1,5 Mil kiralık ücreti konuşuluyor.

"Anadolu oyuncusu" (Quality) geleceğine, en azından Wonderkid Bruma yi deneriz. Burda kendini bulur.

Ekli dosyayı görüntüle 87982

Transfer Istihbarat Şefi
Ben son çare olarak bakıyorum bu herife satış olmaz ya da olur ama elimizde vereceğimiz ücret düşüktür o zaman mantıklı bir hamle derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt