Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.144
- 20.038
- 3.313
Baden - Württemberg eyaletinde;almanyanin neresindesin ustat ben chemnitzde bulunmustum bir dönem
Stuttgart benden sorulur
Transfer Istihbarat Şefi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baden - Württemberg eyaletinde;almanyanin neresindesin ustat ben chemnitzde bulunmustum bir dönem
Vallaha ya sunlarin ikisi futbolu biraksada önümüze baksakBruma, Onyekuru isimlerinden gına geldi. Dünyada futbolcumu kalmadı.
Kap görmeden inanmam kimlere ne saçtılar evladımız diye diye örnek semih kayaYav düşmanlık yapacağım diye saçmalamanın alemi yok. Yerli topçu TL alıyor. Arda maç başı tl imzaladı zaten.
Zaten yerli oyuncu tl alıyor KAP gelince de Arda'nın anlaşmasını görürüz.Kap görmeden inanmam kimlere ne saçtılar evladımız diye diye örnek semih kaya
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ya ne Bruması ne Onyekurusu, binlerce oyuncu var takıldık mı takılıyoruz bir iki isimde
Yav yeter aq ikisini de istemiyorum koca dünyada topçu mu kalmadı.
Terim gider, Denizli gelir. Denizli gider Lucescu gelir. Sonra yine İmparator sesleri yükselir... Ara sıra Tudor ismi anılır...Bruma, Onyekuru isimlerinden gına geldi. Dünyada futbolcumu kalmadı.

Basında adı geçiyor doğruluğu bile kesin değil ama onun üstünden eleştiri bombardımanı. Brumaya gittiğimize ihtimal dahi vermiyorum.Terim gider, Denizli gelir. Denizli gider Lucescu gelir. Ara sıra Tudor ismi anılır...
Bu sefer Bruma ve Onyekuru gider, yarın eski öğrenci Garry Rodriguez gelir.
Aslında bir sene Fernando yu kira.....
Kusura bakmayın renklerim, bende yeni heyecan yaratacak yeni isimler isterim.
Enteresan yanlız... Galatasaray'a özel birşey bu. Vefa duygumuz okadar çoktur ki, ilk önce evlatlara / eski öğrencilere sorulur.
Transfer Istihbarat Şefi
Mhy 1907 liraBunlar da iyice deli yaptı kendini
Terim sever Karaoğlanı...adeta bir Baba - Oğul Bağlantıları var.Basında adı geçiyor doğruluğu bile kesin değil ama onun üstünden eleştiri bombardımanı. Brumaya gittiğimize ihtimal dahi vermiyorum.
Ben son çare olarak bakıyorum bu herife satış olmaz ya da olur ama elimizde vereceğimiz ücret düşüktür o zaman mantıklı bir hamle derim.Terim sever Karaoğlanı...adeta bir Baba - Oğul Bağlantıları var.
Bruma kötü sezon geçirdi...
Olasılığı hiç düşük değil bana sorarsan.
1,5 Mil kiralık ücreti konuşuluyor.
"Anadolu oyuncusu" (Quality) geleceğine, en azından Wonderkid Bruma yi deneriz. Burda kendini bulur.
Ekli dosyayı görüntüle 87982
Transfer Istihbarat Şefi