Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o da doğru, takımızda şu anda en çok savunma oyuncular var, o parayi orta saha oyuncusu için daha önemli düşünüyorum (tabiki iyi scout lazım 2.5m iyi yetenekli oyuncu bulmak için) kaani bize gelmeye çok isterdim, ama almanyada yetenekli türk oyuncular türk liginde oynamaya sıcak bakmiyorlar malesef
Kaan Ayhan'ı 2.5 milyon euro'ya elden kaçırmak tam anlamıyla kepazeliktir.
Marcao - Luyindama'dan biri 15 milyon euro'ya satılsa yerini 2.5 milyon euro'ya doldurmuş olacaktık. Maicon'dan ve muhtelemen -cuzi de olsa- Belhanda'dan gelecek parayla nerden baksan minimum 15 milyon euro'luk bonservis alanımız açılacaktı. O paraya en az 2 tane bonservisli orta saha alır, diğer mevkilere alınacak kiralık oyuncuların kiralama ücretlerini de çıkartırdık.

Kaan'ın yerli, genç ve 3 mevkide birden oynamasına hiç girmiyorum bile...

Hem ülkenin hem futbol takımımızın ekonomik durumu göz önüne alınınca yabancı oyuncu transfer edebileceğimizi zannetmiyorum Mensah-Elabdellaoui-Bellegarde-Lerma filan hepsi yalan olacak

Transfer edebileceğimiz isimler belli Arda-Emre Kılınç-Sinan Gümüş-Kerem vs. vs.
60 milyon euro limitimiz var,daha sponsordan da 60 milyon tl eklenecek,baskan dedi.şikeciler gibi kuralları delip kıcımıza girecek şemsiyeyi beklemiyoruz enescim

Yönetim ne yapmaya çalışıyor? Caner ben sevmem ama 50 maç yapacaz bu sene en az. 1 sol bek ile gitmez. Kamp başlayacak orta saha yok takımda

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tranaferinin aciklamasindan 1 gun once Menejeri yapacak bisey yok gibi bi aciklama yapmisti.istemeye istemeye gitti.Biz clde olacagiz diye bize gelmek istemisti .
Bu ayrı bi konu. Adamın gönlünde olan takım fenerken sırf itibar ve para için bize gelmesini kim isterdi ki?
Aynı konu mhy için de geçerli. gönlünde olan takım Galatasaray ise fenere itibar ve para için fenere gdiyor

Fener çakıl taşı vererek mi anlaşmış lig devam ederken?

Fener lig devam ederken ödeme yapmamis

Bizim verdigimizin iki katini vererek ikna etmis sadece

Kimsenin parasi kalmaz kuluplerde Ama bu kadar paranin derdine düsmesi sikintili bir durum ligin bitimini beklese ve Kendi verdigi sözü tutsa daha mantikli olurdu

Gokhan caner mhy tatil yapmiyor mu? bizimkiler niye hala tatilde?

Bu ayrı bi konu. Adamın gönlünde olan takım fenerken sırf itibar ve para için bize gelmesini kim isterdi ki?
Aynı konu mhy için de geçerli. gönlünde olan takım Galatasaray ise fenere itibar ve para için fenere gdiyor
Aga anlamiyimusun gelmek isteyen elinin altindaki adamlari bile alamiyorsun.iyi futbolcudur kotu futbolcudur bu onemli degil.Soyle olsa anlarim bi oyuncuya talip olursun adam illede fener fener der o zaman derimki adamlar elinden gelen herseyi yapti yapacak bisey yok.Sen adamla anlasiyorsun. ETIK olmaz diye parasini yatirmiyorsun parasini yatirsan ve fenere imza atsa adamalari inim inim inleteceksin .bunlar hep beceriksizlikten iste .yoksa Vedatta basarili olamadi. Merte basarili oalamiycak Canerde.Maddi durum herseyin fenerden iyi ama adamalri topcu kaptiriyorsun.Maddi durumlaari iyi olsa adamlar bizi saf disi edecekler demekki.

Dün Kopenhag'ı gördük. Orta saha ve forvet hattı gençlerle doluydu. Gençlerle başarı geliyor. Orta sahaya 3 tane (1 tanesi ön libero) genç İskandinav, maliyeti ucuz oyuncular almamız lazım. Yaş sklası da 20-25 yaş olması gerek. Alt yapımızdaki genç oyunculardan en az 3 tanesini rotasyonda kullanmamız lazım. 27 yaşında olmasına rağmen Jens Jønsson'u ön libero mevkine almamız iyi olur. Danimarkalı oyuncu son 3 sezonda 32,22,30 maç oynamış. İstikrarlı, Süper Lig'i bilen ve maliyeti ucuz ayrıca bonservisi elinde bir futbolcu. Sözleşmesini 1+1 yaparsın, memnun kalmadın önemüzdeki sezon serbest kalır.

Ayrica bu kadar paraya düskün bir oyuncunun bize gelmemesi dogru olmus ozaman

Ödeme de gecikme oldugu zaman ilk sikayet edenlerden biri olur Mert hakan lig bitimini bekleyemedigine göre

Suleyman lus falan iyi degil dedi sinan yilmaz bir suru macini izlemis alt yapi milli takim. Fazla abartiliyor o tempoyla superligde gs degil hicbir takımda oynayamaz dedi. Ona gore yazalim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt