Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
vedati bile alamadikHerkese yazmaktan yoruldum. Vedat çocukluğunda da fenerliydi sonrasında da. Bize gelmek isteyen adam öyle ya da böyle gelirdi abi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vedati bile alamadikHerkese yazmaktan yoruldum. Vedat çocukluğunda da fenerliydi sonrasında da. Bize gelmek isteyen adam öyle ya da böyle gelirdi abi.
Kaan Ayhan'ı 2.5 milyon euro'ya elden kaçırmak tam anlamıyla kepazeliktir.o da doğru, takımızda şu anda en çok savunma oyuncular var, o parayi orta saha oyuncusu için daha önemli düşünüyorum (tabiki iyi scout lazım 2.5m iyi yetenekli oyuncu bulmak için) kaani bize gelmeye çok isterdim, ama almanyada yetenekli türk oyuncular türk liginde oynamaya sıcak bakmiyorlar malesef
60 milyon euro limitimiz var,daha sponsordan da 60 milyon tl eklenecek,baskan dedi.şikeciler gibi kuralları delip kıcımıza girecek şemsiyeyi beklemiyoruz enescimHem ülkenin hem futbol takımımızın ekonomik durumu göz önüne alınınca yabancı oyuncu transfer edebileceğimizi zannetmiyorum Mensah-Elabdellaoui-Bellegarde-Lerma filan hepsi yalan olacak
Transfer edebileceğimiz isimler belli Arda-Emre Kılınç-Sinan Gümüş-Kerem vs. vs.
Bu ayrı bi konu. Adamın gönlünde olan takım fenerken sırf itibar ve para için bize gelmesini kim isterdi ki?Tranaferinin aciklamasindan 1 gun once Menejeri yapacak bisey yok gibi bi aciklama yapmisti.istemeye istemeye gitti.Biz clde olacagiz diye bize gelmek istemisti .
süleyman luş var ben canlı izlemedim ama herkes çok iyi diyor sol bek yedeği işteYönetim ne yapmaya çalışıyor? Caner ben sevmem ama 50 maç yapacaz bu sene en az. 1 sol bek ile gitmez. Kamp başlayacak orta saha yok takımda
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam umarım oynar ama alt yapı oyuncularına aşırı misyon yükleyen tipler var. Ptt 1. Ligde bile sırıtıyor çoğusüleyman luş var ben canlı izlemedim ama herkes çok iyi diyor sol bek yedeği işte
süleyman lus = GRİMALDOHocam umarım oynar ama alt yapı oyuncularına aşırı misyon yükleyen tipler var. Ptt 1. Ligde bile sırıtıyor çoğu
Fener çakıl taşı vererek mi anlaşmış lig devam ederken?
Aga anlamiyimusun gelmek isteyen elinin altindaki adamlari bile alamiyorsun.iyi futbolcudur kotu futbolcudur bu onemli degil.Soyle olsa anlarim bi oyuncuya talip olursun adam illede fener fener der o zaman derimki adamlar elinden gelen herseyi yapti yapacak bisey yok.Sen adamla anlasiyorsun. ETIK olmaz diye parasini yatirmiyorsun parasini yatirsan ve fenere imza atsa adamalari inim inim inleteceksin .bunlar hep beceriksizlikten iste .yoksa Vedatta basarili olamadi. Merte basarili oalamiycak Canerde.Maddi durum herseyin fenerden iyi ama adamalri topcu kaptiriyorsun.Maddi durumlaari iyi olsa adamlar bizi saf disi edecekler demekki.Bu ayrı bi konu. Adamın gönlünde olan takım fenerken sırf itibar ve para için bize gelmesini kim isterdi ki?
Aynı konu mhy için de geçerli. gönlünde olan takım Galatasaray ise fenere itibar ve para için fenere gdiyor
Az once soylemek istedigimde buydu isteKaan Ayhanı almamız çok önemliydi. 2 milyon avroya şu adamı kaçırdık helal olsun.
oyuncu'dan maximum verim alabilmek de hocanın görevi 18 milyon lıra alıyor hocamız senelikHocam umarım oynar ama alt yapı oyuncularına aşırı misyon yükleyen tipler var. Ptt 1. Ligde bile sırıtıyor çoğu