Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün Kopenhag'ı gördük. Orta saha ve forvet hattı gençlerle doluydu. Gençlerle başarı geliyor. Orta sahaya 3 tane (1 tanesi ön libero) genç İskandinav, maliyeti ucuz oyuncular almamız lazım. Yaş sklası da 20-25 yaş olması gerek. Alt yapımızdaki genç oyunculardan en az 3 tanesini rotasyonda kullanmamız lazım. 27 yaşında olmasına rağmen Jens Jønsson'u ön libero mevkine almamız iyi olur. Danimarkalı oyuncu son 3 sezonda 32,22,30 maç oynamış. İstikrarlı, Süper Lig'i bilen ve maliyeti ucuz ayrıca bonservisi elinde bir futbolcu. Sözleşmesini 1+1 yaparsın, memnun kalmadın önemüzdeki sezon serbest kalır.
Jönsson bildiğin kazma takimda yeterince kazma var zaten

Bu arada transferlerden daha önemli bir konu var kondisyoner kim olacak ?

Ali Koc ve Emre buyuk risk aldi. Isler kotuye gittiginde Caner ve Gokhan'dan dolayi cok tepki alirlar

Hasan ali yillik 5m tl ye gelsin😃 caneri begenmeyenlere mustehak. Varsa turk sol bek soyleyin

Yalı çocuğu emre yüzünden riskli işlere girdi tempo yapabilen her takım bunları yine pas pas eder
Kadrolarında okadar çok eksik var ki hsla daha gidip yaşlıları topluyorlar

Fb psikoljik olarak cok büyük baski altında. Bu sezonda bosa attıkları an ne yönetim kalır ne hoca. Simdi bu erolun tepesinde emre ve volkan olacak. Kriz yonetebileceklerini sanmıyorum. Ust uste kotu neticeler gelirse cabuk dağılabilirler.

Bize firsat yine altin tepside geldi. Ne yapıp edip ligi almak lazim. Bunlarin fisini o zaman cekeriz.

F A T I H T E R I M

Ben profesyonelce uğraşmıyorum ama böylesine bütün futbolu etkileyen bi konuya "aa limit vardı hani" gözüyle de bakamam.

"Erol'u bile getirecek bir pozisyonda olmadigi söylenen fener"
Bu da tam olarak söylemeye çalıştığım yanlış. Teknik adam almak limitlere dahil edilmiyor zira teknik adam bir kulüp için zorunluluktur. Dediğim gibi fenere geçen seneden kalma limit aşımı yüzünden transfer yasağı gelmediği sürece her türlü transferi yapabilirler ama bu şartlar altında lisans çıkaramazlar.
Valla hocam sana kesinlikle katilmiyorum. "aa limit vardi hani" diyerek de yorum yapmiyor kimse. Bunu tüm spor medyasi söylüyor. Fenerliler ligden bile cekilecegiz'e getirdi olayi. Ortada bir limit sorunu oldugunu anlamak icin süper zeka olmaya gerek yok. Ortalik yangin yerine verilmisken, LISAN CIKARTAMAYACAK olduklari halde transfer yapilmasi da anormal. Lisans cikaramayacaksan neden bu transferler, tabiki de cikartacaklar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt