Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu çöp dediğiniz küçük şikecileri 3.yaptı adamlar.
Şu dalga geçtiğimiz fener az kaldı üzerimizde bitiricekdi ligi.

Hala gerçeklerden bi haber fanatikçe yorumlar yapılıyor.
Yahu ben ezin azılı fener düşmanıyım.
Günahım kadar sevmem.
Ama artık bırakında biraz bizim başımızdaki adamlara tepki gösterin.
Rezillik üzerine rezillik yaşatıryorlar.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
caner gökhan bize gelse yönetime terime söylenmedik laf bırakmazdınız şimdi adamlar değerli olmuş

şener gibi oturduğu yerden saplayacaklardı

1 er m eudan yıllık 2 m eu febeye girdiği için memnunum

EevyCz-WkAA2UXN

transfer degil
Bu anlaşma eğer amacına ulaşırsa gelen 10 milyon liradan çok daha fazlasını kazandıracak kulübe

Ahmet Bulut rahatlikla bulur. MLS'den bulur, Italya liginden bulur. Adamin kariyeri yeter.

Arda futbolu birakmis gibi bir hava var burada. Tamam son yillarda dogru durust top oynamadi ama Arda bize oturmaya gelmiyordur herhalde. Hoca'yi mahcup etmemek, taraftara ve herkese kendini ispatlamak icin yeni bir meydan okuma. Eskisinden daha hirsli oynayacaktir, ha basarili olur mu zaman gosterecek.

Italyada takimlarin nerdeyse yarisi 1,3 milyon net maas vermiyor. Adamlar gecmise yatirim yapmaz. 1 senedir dogru dürüz top oynamayan adami nasil en fazla maas alan adam yapacaksin takiminda?

Ardayi Amerika ülkeye alirmi o silahli mesele sonra? Onlar öyle kolay kolay greencard vermiyor diye biliyorum ben. Hele sözde hapis cezasi almis ama girmemis adami ülkeye almazlar gibi geliyor bana.

Caner Erkin 32 yasinda.
Gökhan Gönül 35 yasinda.

Caner Erkin iyi bir Transfer.
30 macda 3 Gol 11 Assist.

MHY bakariz nasil gidiyo, ilk yari iyi sorna iyi oynamaz diyorum ben.

Zanka ve Frey geri geldiler.
Falette Almanyaya geri dönüyor.
Mehmet Ekici, Emre B, Hasan Ali K ve Tolganin sözlesmesi bitiyor.

Serdar Aziz, Sadik ve Zanka bunlar Ligde fena degil ama iyide degil!
Buraya bir Transfer sart.

Orta Sahalari bence iyi, ama öyle abartilcak birsey yok, Luiz Gustavo zaten ein iyileri.

Forvet desen, Muriqi ve Mevlüt.
Isair eder iste.

ilk 5e girerler ama Sampiyonluk yarisini kaybederler!

ne kazandıracak bişey anlamadık açıklarmısınız
Çoğu büyük kulüplerin yaptığı PR çalışmaları gibi çalışmalara konu olacak kulübümüz. Dünya genelinde tanınırlığını arttırmaya yönelik bir anlaşma. Markanın adının bilinirliği artacak, globalde forma satışları artacak, kulübün etkinliği, ülke dışı taraftarlarla iletişimi artacak. Dün açıklanmıştı zaten bu anlaşma

1596727283881.png

Adamların ortalığı yangın yerine çevirmesinin sebebi çok uzun sadece limit işi değil. Aynı şey ara transferde Falette transferinde de oldu. Aldılar imzaladılar son güne kadar lisans çıkaramadılar. Ta ki elif gitti limit açıldı lisans çıktı.

Örnek :Fenerbahçe'de Falette'ye lisans çıkmadı: Oyuncu İstanbul'a döndü

Gelelim ortalığın yangın yerine dönmesine. Fener ligden çekileceğiz diyecek tabi çünkü düşmeleri gereken bütçe 18 milyon euro iken şu anki bütçeleri 64 milyon euro civarı. Böyle bi düşüşün imkansız olduğunu herkes biliyor ceza almaları kaçınılmaz. Bu yüzden taraftarı gazladılar biz transfer yapamicaz diyerek. 1 ay sonra da diyecekler ki biz transfer yaptık ama bakın lisans vermiyorlar bize tü kaka tff.
Olayın özeti budur.
Evet aynı düşüşüyoruz, ama tek katilmadigim nokta lisans olayi. Bence cikartacaklar. Dalavereye getirip, kılıfına uyduracaklar. Inşallah sen haklı çıkarsın ve cikartamazlar, ellerinde patlasın.

Kusura bakma renktas arda bu mevcut hali ile Avrupa'da anca kumda oynar.
Sinan gumus her ne kadar kötü olsa bile en azından oynar hali vardı.
Arda ne yaptı son 2 senede???

Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Arda hakkinda dusuncelerimi bir daha yazmama gerek yok diger arkadasa yazdim zaten. Istemeyebilirsin renktas en dogal hakkin yani lafim yok. Herkesin kendine gore bi gorusu var.
Yav hepsi fatih hoca döneminde oldu Jimmy denen çöp ile şener denen çöpe 1 verdi 2 maç bile faydalanmadi.

Şimdi aynısı arda turanda olacak
Sattigin kadar alabilirsin cezasi var ve bu yuzden bonservisi elinde olan futbolcular oncelik oldugu icin adamlarin yillik ucretleri ister istemez biraz fazla oluyor. Oyunculara gelince haklisin bu bos oyuncularin bu takimda yeri yok.

Arda hakkinda dusuncelerimi bir daha yazmama gerek yok diger arkadasa yazdim zaten. Istemeyebilirsin renktas en dogal hakkin yani lafim yok. Herkesin kendine gore bi gorusu var.

Sattigin kadar alabilirsin cezasi var ve bu yuzden bonservisi elinde olan futbolcular oncelik oldugu icin adamlarin yillik ucretleri ister istemez biraz fazla oluyor. Oyunculara gelince haklisin bu bos oyuncularin bu takimda yeri yok.
Diğer arkadaş mı olduk şimdi

Galatasaray, 'Capital Sports Media Limited' şirketi ile 1 Milyon Pound karşılığında reklam anlaşması yapıldığını KAP’a bildirdi.

Haklısın da Jimmy 1 Emre mor yine 1-1.2 falandı şener 900-1 Babel 2.5+ imza parası peşin bu çöpler geçen sene alınanlar maaşlara bak valla aciyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt