Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nerede okudun knk hiçbir şey anlamadım bu yazılandan. Ben beden öğretmenliği okumayacağım bir de, antrenörlük bölümü istiyorum.
Ben İngilizce Öğretmenliği istiyorum ama bu puanla imkansız gibi bir şey. Şans eseri, 2-3 tane ünide yeni bölüm açılmış. Puan filan yok. İlk tercihten yazarsam gelme ihtimali var. Lakin şu 24. koşul maddesini çözemedim. İngilizce Öğretmenliği'nin hepsinde bu 24. madde var. Ama Dil Edebiyat'ta yok. (Dil Edebiyat istemiyorum) Benim TYT yerleştirme 502 binlerde. Acaba onu mu kast ediyor, çözemedim ki. Yabancı dilden 140 bin kişi filan girmiş olduğu için onu kast etme olma ihtimali yok.
Matematik haricinde TYT çok iyiydi çünkü. Lakin matematikten 15 net yapsam bile 300K'ya giremezdim sanırsam. Geçen yıl İngilizce Öğretmenliği'ne yerleşen son kişilerin profillerine baktım, benim TYT her türlü daha iyi. 1 mat net ile yerleşen var.
Kafam takıldı, neyden bahsediyor acaba.

Sosa kime giderse onun yanında oynayacak oyuncu 2 kişilik kosmali.Ayrica sezon sonuna doğru performansı çok düştü yaşı da yüksek gelsin istemem

Hicbir sey bilmiyorsan git psg barca manu arsenal madrid alt yapilarindan 2 tane genc getir potensiyelli

Reis bunlarda bir cebabetlik var yine champ olamazlar

Olurlar demedim zaten ama yarışta olacaklar gibi bu sefer. Bjk'de para yok Ağustos'ta sezon açacaklar. Başak CL oynayacağı için yıpranır. Trabzon elindekileri tutamıyor. Bizdeki gidişatı beğenmiyorum. Fb'nin kadro bayağı pert. Yine leş gibi bir lig izleyeceğiz. Şampiyon 65 pts alabilirdi 18 takımlı olsa.

pası alamayanın suçu kafanı nereye çevirirsen orası önün olur 👌

1 senedir ayağına top değmemiş Arda > belhanda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt