Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.915
- 11.248
- 1.838
biz de bi labne aldık.fb bayağı kaşar aldı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biz de bi labne aldık.fb bayağı kaşar aldı.
reis sen yapma bari
reis sen yapma bari
bunu bizim fasinho yapınca saniye gecirtmeden yazıyosunuz foruma
fb bayağı kaşar aldı. yarışta olurlar herholf bu sefer
pası alamayanın suçu kafanı nereye çevirirsen orası önün olurSenin fasinho geriye pas yaparken pas hatası yapıyor Antep maçında olduğu gibi.
kesss sen önce git erkek ayakkabısı giy kadın ayakkabısı giyiyomussunBelo satılırsa dünya yıldızı almış kadar sevineceğim.
Ben İngilizce Öğretmenliği istiyorum ama bu puanla imkansız gibi bir şey. Şans eseri, 2-3 tane ünide yeni bölüm açılmış. Puan filan yok. İlk tercihten yazarsam gelme ihtimali var. Lakin şu 24. koşul maddesini çözemedim. İngilizce Öğretmenliği'nin hepsinde bu 24. madde var. Ama Dil Edebiyat'ta yok. (Dil Edebiyat istemiyorum) Benim TYT yerleştirme 502 binlerde. Acaba onu mu kast ediyor, çözemedim ki. Yabancı dilden 140 bin kişi filan girmiş olduğu için onu kast etme olma ihtimali yok.Nerede okudun knk hiçbir şey anlamadım bu yazılandan. Ben beden öğretmenliği okumayacağım bir de, antrenörlük bölümü istiyorum.
Neeeeeeeeeeeeeeekesss sen önce git erkek ayakkabısı giy kadın ayakkabısı giyiyomussun
Reis bunlarda bir cebabetlik var yine champ olamazlar
pası alamayanın suçu kafanı nereye çevirirsen orası önün olur![]()
Benim suçum mu la hıyarın biri kadın ayakkabısını kakaladı neyse allahtan unisex gibi duruyor da batmıyor göze :dkesss sen önce git erkek ayakkabısı giy kadın ayakkabısı giyiyomussun
Her maç ayağına gelen her topu kaptıran beceriksiz bir futbolcuyu takımımızda daha fazla tutacak değiliz rtaş hazırla sen de kendini bu ayrılığa yavaştanpası alamayanın suçu kafanı nereye çevirirsen orası önün olur![]()
Talisca uzaktan atar , kafayla atar , firiki atar yaparda yaparBize net skorer 10 numara lazim. Kac tane maci koparamadik.

Benim için kolpa kaynaklar listesinde artıkGalatasaray, Sinan Gümüş için Genoa’ya bedelsiz kiralama teklifi yaptı. (TRT Spor)
1parçahakkaniyet diyorum sana!Her maç ayağına gelen her topu kaptıran beceriksiz bir futbolcuyu takımımızda daha fazla tutacak değiliz rtaş hazırla sen de kendini bu ayrılığa yavaştan
ben anlamam erkek adamsın biraz ar eder adamBenim suçum mu la hıyarın biri kadın ayakkabısını kakaladı neyse allahtan unisex gibi duruyor da batmıyor göze :d