Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.

IMG_20200806_213734.webp

Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk

Rakipler Sosa Ndiaye peşinde fena hamleler değiller bonservisleri yokken yanlız Trabzon scout ekibinin hamlelerini bekliyorum bu oyuncuların dönüp ve Novak'ın yüzlerine bakmıyorlarsa acaba ne peşindeler

Beyler oyuncu yaş konusunda fenerin atladığı bi konu var o konuda bizde çok iyi değiliz bu sene lig 20 maç olacak bu sene yine lig dizayn edilmezse yaşlı oyuncularla bırakın şampiyonluğu ilk 3 bile zor

babel fulham olayı doğru olabilir
gitmeden iyi intiba bırakmıştı. almaları bence muhtemel

Fenerin sosayi alması sadece show olur. Tolgay tolga Mert hakan ekici ozan gustavo jailson zajh.
Yazdıklarından Tolgay, Tolga, Ekici, Gustavo, Jailson ve Zajc gider zaten kesin. Alper de gider. Mert Hakan ve Ozan Tufan orta sahasının arkasına birisini daha alırlar 6 numara. Ama yedek yok adamlarda. Oğuz Kağan'ı düşünebilirler önümüzdeki sezon 6 yedeği olarak. 1-2 tane de 8 yedeği bulmalılar.

Feghouli/Oğulcan.. Arda/Akbaba.. Emre K./Kerem
.........................Falcao/Diagne/Adem...................

İnş iyi bir kimya tuttururuz hiç sanmıyorum ama

Gaziantep FK, Bursaspor’dan ayrılan Çağlar Akbaba ile 4 yıllık anlaşma sağladı. (TransferWeb)

Karbonat Erol topa sahip olmaktansa direk ve hizli bir sekilde kaleye giden futbolu tercih edecekmiş, pek yapabilecegini sanmiyorum ama Aslinda hayalini kurdugum futbol, Hocamizin top bizde kalsin miy miy uyutan futboluna tercih ederim, top bizde kalsin in diger açiklamasi Kondisyon sıfır takım ihtiyar demek..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt