Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenerliler şu valbuena'yı izlerken bizde niye böyle değil diye düşünüyorlardır şu adam iyi bir takımda inanılmaz katkı sağlıyor.Olympiacos'un Wolves deplasmaninda oynadigi futbolu hic bir Turk takimi oynayamaz adamlar ikinci yarida oyle bir top oynuyor ki sagdan soldan ataklarla Wolves'li oyunculara nefes aldirmiyorlar
teknik direktör basarisi. türkiye ligi'nde sistem yokki. hep bireysel yetenek üzerine. tüm yük 2-3 tane "yildiz" oyuncuda olunca fizik olarak gerileyen yasli oyuncular sert ligde zorlaniyor ve antrenmanlarin kalitesizliginden ötürü fizik olarak bir tik daha geriye gidiyor.Fenerliler şu valbuena'yı izlerken bizde niye böyle değil diye düşünüyorlardır şu adam iyi bir takımda inanılmaz katkı sağlıyor.
sponsorun para verdiği falan yok yav. bonus olayı ortaya çıkınca tepkilerden dolayı sponsor veriyor diye salladılar.NEF o zaman umarim o Falcaoun alacagi 2 milyonu bize verir.
44 görünce aklıma geldin bi de malafatı malatya diye okudum ilkReyiz beni niye etiketledin ?
oynadığı maçlarda fb de de iyiydi o herif yav. adamın bişeyine takıldılar oynatmadılar doğru düzgün inatlaFenerliler şu valbuena'yı izlerken bizde niye böyle değil diye düşünüyorlardır şu adam iyi bir takımda inanılmaz katkı sağlıyor.
savunmaya yardım etmiyo topsuz oyunda yokoynadığı maçlarda fb de de iyiydi o herif yav. adamın bişeyine takıldılar oynatmadılar doğru düzgün inatla
Adamlar şu adamı kaç defa ıslıklamıştı bu Fenerliler de harbiden futbol bilgisi denen bir şey yok tamamen anlık olarak işliyorlarteknik direktör basarisi. türkiye ligi'nde sistem yokki. hep bireysel yetenek üzerine. tüm yük 2-3 tane "yildiz" oyuncuda olunca fizik olarak gerileyen yasli oyuncular sert ligde zorlaniyor ve antrenmanlarin kalitesizliginden ötürü fizik olarak bir tik daha geriye gidiyor.
nef sırketının durumu nasıldırNEF o zaman umarim o Falcaoun alacagi 2 milyonu bize verir.
savunmaya yardım eden ve topsuz oyunda var olan kimi oynattılar yerinesavunmaya yardım etmiyo topsuz oyunda yok
![]()
duyum mu var
hayır renktaşduyum mu var
Onu paylasma bunu paylasma. Napak necati gibi bugun ne yesek, sergen gibi karin kaslarim olusmaya basladi muhabbetimi yapak??Zülfoş agayi ciddi alip buraya paylasan kisilere birsey demiyorum harbi..
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi