- 26 Kasım 2012
- 185.629
- 258.384
- 5.998
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kulaklar yalanda olsa duyum istiyor renktasZülfos aga sallayip sallayip sonra tutmayinca silip ve kaynak götüm diyen ergen sipanin biri
Nasil bukadar takipci kasmis hayret
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Merkezi agresif yapmak lazım hem hız hem fiziksel güçle olabilir tabi iyi bir 8 numara da lazımYani aslında tamamen orta saha kurgusuna bağlı 4-4-2 oynayabilmemiz doğru orta saha ikilisi ile olabilir
bazı kararlar açıklanacak demiştin bugün ne oldu o iş üstat.
Türkiye hala turuncu listede mi. Almanya bir kaç şehir için yeşil vermiş türkiyeye.
Barcada oynar tam oranin oyuncusu bizim lige uymaz halen bunu anlayamadinizSON DAKİKA: Seri, 1 yıl daha Galatasaray'da. (@memetozcan)
Super transfer, acayip katki yapacak. Barca istemis sonucta
arda turan tabi kinedir seni sevindiren renktaş
Aslında bu Bellegarde ismi bana uygun gelmişti fizik kalitesi olan oyunu 2 yönüyle oynayan birisine benziyordu Bellegarde + benzeri bir oyuncu ile 4-4-2 oynanırdıMerkezi agresif yapmak lazım hem hız hem fiziksel güçle olabilir tabi iyi bir 8 numara da lazım
oh beee dilimizde tüy bitti anasını satimÖZEL // Galatasaray, Çaykur Rizespor kalecisi Gökhan Akkan'ı transfer etmek için görüşmeler yapıyor. Kaynak: Transfer Merkezi
Bu bjk muhabiri değil miydi
E iste ben de istemiyorum. Gidip barcada oynasin. Bize tempolu rakibini presle bogacak, arada melo gibi uzun toplar atsin gol atmasada olur 6 no lazimBarcada oynar tam oranin oyuncusu bizim lige uymaz halen bunu anlayamadiniz
Busqets senelerdir oynuyor getir koy soversiniz uc mac sonra alip yanindakine veriyor deriz her buyuk takimda oynayan isimize yaramiyor serinin bize gelmeyecegini anlamak icin bir sezon dahami cope atacagiz
Ne Gökhan Akkan'ı saçmalamasınlar Jailsondan orta sahadan gol yiyen adamdan bahsediyoruz her sene Beşiktaş'tan total de 7-8 gol yiyen kaleci bu aman bizden uzak dursun Okan bundan kat ve kat iyidir
Bu geleceğine Okan oynasin daha iyi, leş bir kaleci GökhanÖZEL // Galatasaray, Çaykur Rizespor kalecisi Gökhan Akkan'ı transfer etmek için görüşmeler yapıyor. Kaynak: Transfer Merkezi