Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah aşkına şu duran topları kullanan şut çekmesini beceren asist falan yapan bir on numara alak Sneijder'den sonra hasret kaldık ya. Duran topların başına Ömer Bayram falan geçince moralim bozuluyor son dk frikik falan olunca hiç heyecan vermiyor.

Şu on belasından bir kurtulsak dicem ama isteyende yokki mecbur başa kalcak valla artık bedava gitmesine bile razıyım en azından bir yıl daha maaşını ödemeyiz keşke alacaklarına karşılık bonservisini versek eline defolsa gitse. Ama hocanın torpillisi. Göndermez...

Ligde Okan'dan daha kötü kaleci söyle deseler Gökhan Akkan derim
Tam bizim hocaya göre transfer desene.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

Burak yilmazin ilk zamanlarini bilmiyorum ama cok iyi degildi herhal.ogulcan 96 dogumlu daha ve iyi bir Galatasaraylı.bize 2013te transfer oldugunda cok potansiyelli oldugundan soz edilyodu,parlayabilir.belli olmaz.

Omardan beklentim yok mariano gibi ekstraları yok ama daha fazla koşup mücadele eder.Standart görev adamı fos çıkarsa şaşırmam iyi olur umarim

Burak yilmazin ilk zamanlarini bilmiyorum ama cok iyi degildi herhal.ogulcan 96 dogumlu daha ve iyi bir Galatasaraylı.bize 2013te transfer oldugunda cok potansiyelli oldugundan soz edilyodu,parlayabilir.belli olmaz.
Oğulcanla 4-4-2, 4-3-3, 3-5-2 çoğu sistemi oynarsın koşar, pres yapar, rakibin rahat top kullanmasını tamamen engeller hatta rakibi hataya götürüp top da kapar sadece gol olarak bitirici vuruşunu geliştirmesi lazım onun hariç en önemli özelliği hız ve omuz omuza mücadele gücü var tatil de çalışıyor umarım faydalı olacak

Musaba olayi ciddiymis habere baktim da,destek oluruz gelirse

Ndiaye dicem o bize 2 kere geldi olmaz. Lerma ve Bellegarde desem adlarıı bizle anılıyor günlerdir sürpriz olacağını sanmam. Azubuike falan mı acaba başka isim gelmedi aklıma :d
Azubuikeye 3 kişi binilmez o değildir. Şu geçen sene alamadığımız adam yiyen 6 numara vardı sanırım onu tarif ediyor. Neydi o E ile başlıyordu yunan takımı bedavaya yakın almıştı, onu gören topu bırakıp özür diler diye geyiğini yapmıstık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt