Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

fenerliler şike yapan başkanına tapıyor,biz takımımızı yeniden ayağa kaldıran CL'de gruptan çıkartan ve derbilerde başımız dik çıkartan hocamıza ve takımımıza

gönülden bağlıyız.Onun için boş boş konuşup feneri örnek vermeyin.

Başkanın hocanın verdiği listede Sneijder var diyor, Albayrak hoca tabii ki istiyor diyor. Aklı olan adam da 30 milyonluk yatırımın istenmeyen bir transfere yapılmayacağını anlar. Hele ki Fatih Terim'i tanıyorsa düşünmez bile böyle bir şeyi.

Iste bastan beri böyle yaz ve benim teorilerimi cürüt bende rahatlarim. Ama Fatih Terim'e laf atiyorsun demeyin.

Hazırlık maçından sonra basın toplantısının zorunluluk olup, çıkmayınca taraftara saygısızlık olduğunu öğrenmiş bulunuyoruz... İlginç :D

Sneijder açıkca zaman kazanmaya çalışıyor bence bunuda yapan tabiki menajeri

Kabul etme wesley hemen imzayı atma bakarsın eplden la ligadan teklif gelir biraz zaman kazanmaya bak demiştir.

Bunu demediyse ben tranfer konusunda cahilim :b5:

Harıl harıl epl'ye la liga'ya saldırıyordur menajeri klup bulmak için.

Biz rest çekersek gelir mi yoksa İnter'de sezonu bitirip başka yere gidiyim mi diye yine düşünür ama İstanbul ve Galatasaray'a sıcak baktıgıda söyleniyor tabi bide o parayı bizden başka takımdan kolay kolay alabilceğini hele epl ve la ligadan sanmıyorum yani. (Psg-Anzhi dışında)

Ya f5 lilerin karısması gerekirken neredeyse biz karısıcaz..

Sana ben basin toplantisi neden yapilir sordum, transfer cekme konuyu. Ortada ciddi bilgi kirikligi varken bizleri aydinlatsin isterdim.

Fatih terimin transfer konusunda bizi aydinlatma gibi bir gorevi bulunmuyor.Transfer hakkinda bilgiler, galatasaray.org ve diger resmi organlarindan yapiliyor, ve bir kacsaat uzerine anlasma saglandi haberi yuzunden ani anina tekzip aciklamasi geldi.

Eger siz galatasarayin resmi organina inanmiyorsaniz bu sizin kendi sorununuz.

umarim hic birimiz yanilmayiz ama LigTv ve ATV de calisan iki arkadasim da cok emin konusuyorlar.. onlardaki ozguveni gorunce bu isin burdan donmesi zor gibi geliyor..

Tartışmalar çıkmış. Yakında kadın fotolarıda paylaşılır. Sonunda Ali Dürüst acı haberi verir :(

Tabi burda hakli olabilirsin, bende bunu düsünemedim. Bu gelismeler sonrasi aklima birazda kötü seyler geliyor, ama herkes senin gibi cevap verse beni biraz sakinlestirir.

REİS bak, ciddi bişeyler olmadan kendi yorumunu yapıyorsun değilmi, sana karşıda yorum yapanlar oluyor..

sen nasıl bize sinirleniyorsan, bizde sana. çünkü konu bu değil şuanda. öyle bişey olma ihtimali yok..

nene olsa cart curt olsa anlarım hanii belli bir düzeyde oyuncu filan.

ayrıca a.albayrak ın yaptığı takım içindeki oyunculara sizde benim için değerlisiniz, snejder isimde olsa hak edeni tutarım imajı veriyor..

Hep diyorum yönetime ismi düzgün okunabilen yıldızlar getirin diye.

Sonra onlarca tartısma :)

Sence söyler mi yoksa bunu belli mi eder ?

Abdürrahim Albayrak'ın açıklamalarını bir dinleyin..

Dinledim ve dün akşam ki konuşmasını da izledim. Yanlış bir şey söylememek ve taraftarı beklentiye sokmamak için aşırı dikkat ediyordu o kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt