Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Fatih Terim den bahsediyoruz yalnız. Adamın kimseden çekinme gibi bi huyu yoktu Öyle bişey olsa çıkar takır takır söyler

Abim ne yapsın Fatih Hocamız ? Taraftarın çoğu transfer taraftarı saniyede silecekler Fatih Hocayı falan sen istemedin de oldu diye...

İstemediğini Canlı yayınca basın toplantısında demedi mi ? kibarca istemiyorum demek... bana şunlar söylendi ama ben şunu istiyorum diye..

birde ne dedi ? ISMARLAMA işlere fazla takılmamak gerekir dedi.. bu laf Bülent Tulun'a gitmiyorsa bende hiçbirşey bilmiyorum...

Farkindaysaniz en ufak kotu sonucta forum birbirine dusuyor.Sene basindan beri kimse dogru duzgun dillendirmesede takimda ahenk bozuklugu,yeni transferlerde ki verimsizlik,kotu oyun milleti rahatsiz ettigi icin bu agresiflik.Terim'de de var bu sinir ,oda biliyor transferlerin oturmadigini oyunun iyi olmadigini ama kabullenemiyor.Geldiginden beri bir cekisme var yonetimle transferler konusunda,en sonunda baskan el koydu bakalim ne olacak.

Hoca konusunu değil,hocanın sneidere tavırlımı tavırlı değilmi ihtimali konusunu işliyoruz.Aslında hiçbirimiz fatih hocanın net sneider düşüncesini bilmiyoruz.Dün gereksiz yere Aldürrahim albayrakın burun kıvırmasından,gereksiz tavırlarından herkes bir yorum yapmaya kalkıştı.Hocam ;yönetim transferi yapar hocayada oynatmak düşer.Eğer dün abdülrahim albayrak konuşmamış olsa Fatih hocanın ağzından birşey çıkmadan hiçbir yorum yapılmazdı.

Dün abdülrahim albayrakın konuşması külliyen yersizdi.Bence o bu konuda yorum yapacağına;eldeki 8 oyuncuyu nasıl en iyi şekilde pazarlarım onu düşünmeli,alper potuk'u nasıl alabilirim onu düşünmeli,2.ligte bize yarayabilecek topçu varmı onu düşünmeli.bence çok gereksiz yere ortamı gerdi.

Neyse sözün özü Sneider gelecek ve sinyor terim'de oynatacak,oynatmalı.çünkü çilingirimiz yok.Hiç kimse kusura bakmasın.Çilingir lazım takıma.hamitte ilaç değil ,selçukta.maalesef ki böyle.

Pazartesi netleşir herşey bence cumarrtesi - pazar boş geçer

Şeref Aydın bitti dedi NTVSPOR hala ısrar ediyor transferin gerçekleştiğini söylüyor ufak detaylar kaldığını düşünüyorum

Arkadaşlar bi sorum olcak görüşlerinizi merak ediyorum webaslan.com da okudum az önce şöyle bi yazı 'finansal olarak tarihinin en rahat günlerini yaşayan galatasaray' bu cümleye katılıyomusunuz ?

Ben mevzuyu takip edemedim basın toplantısı yapmama olayı nedir? Niye yapacaktı ki?

Yahu hocam hazırlık maçı oynamışız. yenilmişiz. maç bitmiş. Alanyaspor maçından sonra çıkıp basın toplantısı yapan hoca bu maç yapmıyor. Transfer konuşmasın vallaha transfer konuşsun demiyorum ama çıkıp oraya bir kaç laf söylememesi en basiti kamp dönemi nasıl geçiyor bununla ilgili birşeyler anlatmaması bile ne sonuçlar çıkarıyor görüyorsun. Böyle kritik bir dönemde böyle yapmamak lazım ama Hoca bunu hep yapıyor. insanın en büyük düşmanı egodur. Ben son günlerde çıkan haberler hocanın son dönemde yaptığı açıklamaları biraraya getirince iki sorun tespit ettim. birincisi hoca istemediği adama takım içi dengeleri koz olarak ileri sürüyor. istediği adam kim? kaka. Kaka gelse sneijderden daha az veya sneijder kadar mı ücret alacak bizden? Abdurrahim albayrak dün akşam hocamız takım içi dengeleri gözetiyor dedi. Sneijder bu dengeyi bozuyorsa kaka yıkar bu dengeyi resmen haksızmıyım? ikincisi sorun ise bülent tulunun görevlendirilmesi..

Murat ben kimseye sinirlenmiyorum, yeterki dürüstce cevap olsun. Ama olayi anlamadim cikip yorum yaparsan sinirlenirim tabi.

soy ismin yetiyor sinirli olmana gerek yok..

forum üstüne geliyorr farkındayım.

kendi kendine kuruntu yapıyorsun bence. yok yere stres oluyosunn

Arkadaşlar rahat olun, bir yerde gördüğüm ve dün Albayrak'ınkonuşmasının satır aralarında söylediği üzere Inter ile yapılan ve satış önceliğini bize tanıyan protokolün yarın son günü galiba. O yüzden bu gece belli olabilir. Yarından sonra da alabiliriz yine ama Inter başka tekliflere de olumluyanıt verebilir artık.

15'i son günü.

Farkindaysaniz en ufak kotu sonucta forum birbirine dusuyor.Sene basindan beri kimse dogru duzgun dillendirmesede takimda ahenk bozuklugu,yeni transferlerde ki verimsizlik,kotu oyun milleti rahatsiz ettigi icin bu agresiflik.Terim'de de var bu sinir ,oda biliyor transferlerin oturmadigini oyunun iyi olmadigini ama kabullenemiyor.Geldiginden beri bir cekisme var yonetimle transferler konusunda,en sonunda baskan el koydu bakalim ne olacak.

Onu 3 ay boyunca hamitin peşinde koşarken düşünecekti.bence yönetim transferi yapar,hoca oynatır.Gerisi lafü güzaf.

Bu KAP açıklaması yeminle ömrümüzü yedi:hang:

Geldi mi gelmedi mi yeni kalktim renkdaslar ruya mi degil mi anlayamadim hala:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt