Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hay sizin taraftarlığınıza,transfer taraftarı.

Olum osuruktan nem kapar hale geldiniz lan bu transfer bitti okeye dönüyor artık anlayın

O zaman sorun benim yazmamda oalbilir Refik. Benim tek istegim su transferin bitmesini. Biri öyle biri söyle diyor ve bunun üzerine hoca basin toplantisi yapmadi. Ondan bir an sinirlendim. Neyse bana özür dilemek kalir o zaman, cünkü ortaligi karistirmak da istemiyorum. Sadece durum nedir onu ögrenmek istiyorum.

Hadi ordan.Günlerce burda sneijder gelmez,bize niye gelsin,inanmayın diyen adam şimdi sneijder in gelme ihtimali belirince totem yaptım,bende istiyorum falan diyo gerçekten enteresan dediğinin arkasında ol biraz,huzuru bozma burda,hocayada sallamak için fırsat kollama.:yenieek:

SNEİJDER'İ hoca istemiyor diyenler ile Aykut kocaman 'ın istifa ediyorum sözü kadar YALANDIR !!

Peki nasil kurarim, söylede bilelim. Cünkü niyetim ortaligi karistirmak degil.

Birine sallamaktan kolay şey yoktur dünyada. Hele ki sen onun ne düşündüğünü bilmiyorsan istediğin gibi yazar çizersin, bilmem anlatabiliyor muyum ? Başkan çıkip Fatih Terim'in bize verdiği listede Sneijder var diyor, sen ona inanmayıp " hoca istemiyorsa..." diye başlıyorsun. Madem bu kadar takip ediyorsun her şeyi bunu nasıl olurda gözden kaçırmışsın diye sorsam ?

Olumlu komuşmak zorunda değilsin, milletin heyecanına ortak olmak zorunda da değilsin ama varsayımlar üzerine konuşma yeterli. Çok şey istemiyorum sanırım.

biraz sakin olun ya orta da fol yok yumurta yok

REİS bak, ciddi bişeyler olmadan kendi yorumunu yapıyorsun değilmi, sana karşıda yorum yapanlar oluyor..

sen nasıl bize sinirleniyorsan, bizde sana. çünkü konu bu değil şuanda. öyle bişey olma ihtimali yok..

nene olsa cart curt olsa anlarım hanii belli bir düzeyde oyuncu filan.

ayrıca a.albayrak ın yaptığı takım içindeki oyunculara sizde benim için değerlisiniz, snejder isimde olsa hak edeni tutarım imajı veriyor..

Murat ben kimseye sinirlenmiyorum, yeterki dürüstce cevap olsun. Ama olayi anlamadim cikip yorum yaparsan sinirlenirim tabi.

Hakan daha olmamış bir konuda, olmuş gibi senaryo yazıp üstüne kendi yazdığın senaryodaki Fatih Terim'i hem de bu kadar heyecanla beklenen transfer öncesinde bu kadar insanın içinde yazınca, usta Türk medyasıyla yetişen bir çok tarataftarın hocaya diş bilemesine sebep oluyorsunuz. Hoca istemez gelir eleştirirsin. Suratı 5 karış pff evet aldık der.Gelir yine eleştirirsin. Ama iş hakaret boyutuna hayal bir senaryoyla gidiyor. 3 günlük adam gelmiş istemiyorsa çeksin gitsin diyor. Ayıp. Sneijder gelecekmiş de önünde pff Burak mı oynayacakmış. Çıkart cebinden 20 milyon euro istediğin adam oynasın.

Albayrak dün sneijder olmasa da onun gibi topçumuz çok dedi. Zeka özürlü değil. Vefalı. Biraz vefalı olun önce. Yoksa eleştir kime ne.

nokta.

bu konu bu mesajdan sonra kapatilsin lutfen.

Abdurrahim Albayrak pazar günü karar için son gün maçlarımız başlayacak demiş. Az daha sabır :o

Arkadaşlar rahat olun, bir yerde gördüğüm ve dün Albayrak'ınkonuşmasının satır aralarında söylediği üzere Inter ile yapılan ve satış önceliğini bize tanıyan protokolün yarın son günü galiba. O yüzden bu gece belli olabilir. Yarından sonra da alabiliriz yine ama Inter başka tekliflere de olumluyanıt verebilir artık.

Modlar uyarın pls kavga cıkcak :(

O zaman sorun benim yazmamda oalbilir Refik. Benim tek istegim su transferin bitmesini. Biri öyle biri söyle diyor ve bunun üzerine hoca basin toplantisi yapmadi. Ondan bir an sinirlendim. Neyse bana özür dilemek kalir o zaman, cünkü ortaligi karistirmak da istemiyorum. Sadece durum nedir onu ögrenmek istiyorum.

Bak bakalım forumda herşeyi bu kadar olumsuza yoran başka bir üye var mı? Neyse üstüne fazla gelmek istemiyorum. Yazdıklarını gözden geçirmeni tavsiye ederim.

Pasif adam Aykut Kocaman gibi bi tdmi istiyorsunuz derdiniz nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt