Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bunun neresi komedi? buragi biz bi macta 2-3 kez kaleciyle karsi karsiya sokuyozda o mu atmiyo?

burak yilmaz golcunun hasidir. dun ibrahimovic'i seyrettim ajaccio karsisinda. rezil top oynadi. dusunuyorumda, bizim burak oynasa o macta, ibrahimovic'in aynisini yapsa bizim taraftar napardi kendisini.

burak yilmaz muthis golcudur, net.

bu cümle komik olmuş biraz.oynayamayabilir ama adam en iyi 3 golcüden biridir.insan değildir.burağa gelecek olursak burak atsada atmasada benim gözümde rastgele topçudur.bilinçsiz,zekasız oynayan.tesadüf futbolcusu.

Ne olur artık denge menge diyip durmayın yahu :o

Dengesi mi var bu işin ya :S

dengemiz bozuldu kaç gündür

Arkadaşlar hemen Fatih hocaya karşı tavır almayın buyuk ihtimalle hocanın sitemi syn Aysal'ın bu transferin kahramanı olarak Bülent Tulun'u göstermeye çalışmasıdır

ali durust: interle anlastik, sneijder ile buyuk olcude anlastik, kucuk puruzler kaldi, inter'e sneijder icin 8 milyon verecegic

oha, amrabattan daha ucuz :lol:

Hoca istemiştir ama iş zora girince para fazla olunca ısrar etmemiştir belki yönetimde illa olacak diyorsa kırgın olabilir

fatih terim ile bulent tulun aralarinda kan davasi mi var nedir bu dusmanlik arkadas. :o

medyada ehr habere inanmayın, ünal aysal gulfstream özel uçağıyla getirir sneijder ı, tarifeli uçuşla gelceğini sanmıyorum.

Nasil yapmak istememistir? Alanya macindan sonra neden yapti? Burda binlerce taraftar haber bekliyor, hakkimiz degilmi bir iki laf hocanin agizindan duymak? Yeter artik. Iyice dokunulmaz yaptiniz hocayi. Sevilirde elestirilirde.

birader bi sus ya ne kadar boş konuşuyorsun

artık frikiklerin başında burak-selçuk hamit-üçlüsü yerine sneijder-selçuk ikilisini göreceğiz.tabi gelirse.

Beyler bişey sorucam.Bilen varsa cevap versinİşin maddi boyutunu geçip, saha içine dönersek Fatih Terim çift forvette ki ısrarı nedeniyle de istemiyor olabilir.Peki soru şu;

Yazın Fatih Terim Matias Suarez'i istedi.Peki Suarez'in yapıp Sneijder'ın yapamadığı ne?

Unal aysal programda f.terim sol bek mi yoksa sol açık mı daha karar veremedi dediydi

Ya Chadli olacaktı ya da Carlinhos... Chadli'yi başkanı bırakmadığına göre Carlinhos kaldı...

Ama yönetim ne yapıyor ? gitti Sneijder ile ilgileniyor... tamam ilgilenebilir ama soruyorlar gündemde başka biri var mı diye...

Dedikleri şimdilik sadece Sneijder i düşünüyoruz başka bu transfer bitmeden başka bir işle uğraşmayacağız..

İyi de kardeşim Fatih Hocanın istedikleri ile neden bu kadar uğraşmıyorlar ?

Nasil yapmak istememistir? Alanya macindan sonra neden yapti? Burda binlerce taraftar haber bekliyor, hakkimiz degilmi bir iki laf hocanin agizindan duymak? Yeter artik. Iyice dokunulmaz yaptiniz hocayi. Sevilirde elestirilirde.

Tabiki sevilirde eleştirilirde,

Ama Hakan, Terim'in çıkıp transfer hakkında bir açıklama yapma zorunluluğu yok hatta şu anki gelişmelerden belki haberi bile yoktur.

Ben de isterim Terim'in ağzından bu iş oldu yada olmayacak demesini, en azından ona göre konuşuruz burda ama sen Terim konuşmuyor diye Sneijder'i istemiyor havası yaratıyorsun.

Barkodu burda bir çok kişi okuttu iphonelarda.

Wesley Sneijder diye decode oluyor.

Hayırda gidip ben sijderin menajeriyim onun adına bilet alcam diyen adama bilet vermeyecekler mi. Düz mantık ben buradan bir akrabama uçak bileti alabiliyorsam menajerlerde alabilir. Kendisinin menajer olduğunu kanıtlaması yeter diye düşünüyorum. Böyle çocukça işlerle uğraşacak çok adam vardır.

Birde şöyle bir mantık geliyor aklıma gözleri ilgiyi o uçağa çekerek özel uçakla sneijderi istanbula gizliden indirebilirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt