enis altan
Kırmızı Üye
- 31 Ağustos 2012
- 2.381
- 0
- 856
Cevap: Transfer Nöbeti
Yandas medyaya. Malzeme vermeyin yaw
Yandas medyaya. Malzeme vermeyin yaw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neden elestiriyorsun yaz da bilelim. Bak yukarda herkes kendi fikrini yazarak elestiriyor beni. Ama senin seviyen belli ki daha ne yazdigini bilmiyorsun. Tamam simdi iyi aksamlar sana.
Bak simdi kendi hatani bile bile geri adim atiyorsun. Sneijder ve Galatasaray konusu bilinmemis bir olaymi? Ben cikip 'bitti bu is beyler Sneijder geliyor' desinmi dedim yani? Cikip 'Evet ISTIYORUZ ve UGRASIYORUZ bile yeterdi' cünkü burda günlerce saatlerce bekleyen binlerce taraftar var. Biraz da gercekleri konusalim iste.
hiçbir şey olmadı. birden patlayıverdi fatih terim istemiyor mevzusu. en son açıklama albayrak'ın açıklaması. onun üzerinden fatih hocanın istemediğini iddaa ediyorlar
Demeyebilir oda biliyor ki sneijder in gelme ihtimali cok fazla değil. Tek sorun allah razı olsun demedi diye mi yani?
bu snejder işi en erken pazartesiyi bulacak :SS:
Bak simdi kendi hatani bile bile geri adim atiyorsun. Sneijder ve Galatasaray konusu bilinmemis bir olaymi? Ben cikip 'bitti bu is beyler Sneijder geliyor' desinmi dedim yani? Cikip 'Evet ISTIYORUZ ve UGRASIYORUZ bile yeterdi' cünkü burda günlerce saatlerce bekleyen binlerce taraftar var. Biraz da gercekleri konusalim iste.
Burası belirli saygı kuralları çerçevesinde her türlü görüşe açık bir platform. Galatasaray gibi bir kulübü yönetiyorsanız teknik direktörü veya futbolcusuysanız. eleştiride övgüde olacaktır. Bende bazı insanların savunma mekanizmalarına hayranım açıkcası. Kimse dokunulmaz değildir. Bu forumu diğerlerinden farklı kılan en belirgin özelliğide budur. (Yani eskiden buydu) Şimdi böyle değil. birkaç tane kulübü kişilere endekslemiş taraftar geliyor ve o kişilere laf ettirmiyor. edildiği zaman savunmaya geçiyorlar. Bu yanlış bir şey. Fatih terime gelince. bugün çıkıp bir şeyler söylememesi bile ortada bir sorun olduğunun sebebidr bana göre. Yapmayın arkadaşlar Sizde tanıyorsunuz Fatih Terimi.
Ya şimdi biryerden fırlar gibi konuşma
Şu nöbete bu transfer döneminde zaten ender yazıyorum.O da hoşuma gitmeyen bir durum olduğunda
Şimdi usul usul takıl bana sataşma.Hele sırıtıp hiç sataşma
Kaka'yı geçtik Carlinhos ? Chadli ? bunları da hoca istedi neden üzerine düşmüyorlar ?
Hakan boşver renktaş. savunma mekanizması aktif durumda şuan. bir şey anlatamazsın![]()
Ya çok alakasız olacak belki ama Menez'i alamaz mıyız
Ya soylemek ıstedıklerımın farkında olmana ragmen sadece bır cumleme takmıssın.Albayrak ın heyecanını sende bende bılıyoruz dun kı roportajında adamın suratı dusuktu.Bellı kı adam ıkı arada kalmıs.Bır sneıjderı almak ıstemeyen hoca bırde getırmek ısteyen baskan.Kıvırmanın anlamı yok