Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yandas medyaya. Malzeme vermeyin yaw

bu snejder işi en erken pazartesiyi bulacak :SS:

Neden elestiriyorsun yaz da bilelim. Bak yukarda herkes kendi fikrini yazarak elestiriyor beni. Ama senin seviyen belli ki daha ne yazdigini bilmiyorsun. Tamam simdi iyi aksamlar sana.

neden eleştiriyorum biliyo musun sen bu kadarçık çapınla bile bu kadar egoya sahipken,hocayı egosu yüksek diye eleştirmeni.(bak bu sadece bir tanesi kalanını da yazsam kaç madde eder bilmiyorum ama mevzu çok uzar)

Bak simdi kendi hatani bile bile geri adim atiyorsun. Sneijder ve Galatasaray konusu bilinmemis bir olaymi? Ben cikip 'bitti bu is beyler Sneijder geliyor' desinmi dedim yani? Cikip 'Evet ISTIYORUZ ve UGRASIYORUZ bile yeterdi' cünkü burda günlerce saatlerce bekleyen binlerce taraftar var. Biraz da gercekleri konusalim iste.

Hakan boşver renktaş. savunma mekanizması aktif durumda şuan. bir şey anlatamazsın :)

Demeyebilir oda biliyor ki sneijder in gelme ihtimali cok fazla değil. Tek sorun allah razı olsun demedi diye mi yani?

Ya soylemek ıstedıklerımın farkında olmana ragmen sadece bır cumleme takmıssın.Albayrak ın heyecanını sende bende bılıyoruz dun kı roportajında adamın suratı dusuktu.Bellı kı adam ıkı arada kalmıs.Bır sneıjderı almak ıstemeyen hoca bırde getırmek ısteyen baskan.Kıvırmanın anlamı yok

07.01.2013

Fatih Terim'den Sneijder açıklaması

ransferler konusunda gerçeği yansıtmayan haberlerin çıktığını dile getiren Terim, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Düşünebiliyor musunuz? Ben Sneijder'e 'evet' desem 5'ti, 1 hafta sonra 'evet' demediğim için 15 olmuş. Dolayısıyla olmayan transferlerin suçu bende................

Bu transferi abdurrahim albayrak yapsaydı i love you hocam der kahkahalarla 53 numara giydirir hediye ederdik hocaya .... Sneijder gibi bir adam geliyorsa arada kusluk ego kırgınlık falan dinlemeden sevinmelisin arkadaş ..türk tarihinin en büyük transferi bu .

Fatih hocayı hepimiz severiz.Tüm Galatasaray'da oynayan ve görev alan tüm insanlar değerlidir.

Fatih Terim dahada değerlidir.

Fakat biz Fenerlilere kızmıyormuyduk , Aziz Yıldırım'a tapmayın diye?

Kimse eleştirilmez değildir.Tabiki eleştircez.Demokrasinin 1.kuralıdır bu.Herkes eleştirilebilir.Hakarete varmadığı sürece herkes eleştirilebilir.

Bak simdi kendi hatani bile bile geri adim atiyorsun. Sneijder ve Galatasaray konusu bilinmemis bir olaymi? Ben cikip 'bitti bu is beyler Sneijder geliyor' desinmi dedim yani? Cikip 'Evet ISTIYORUZ ve UGRASIYORUZ bile yeterdi' cünkü burda günlerce saatlerce bekleyen binlerce taraftar var. Biraz da gercekleri konusalim iste.

Peki transferler geciktiği için olabilir mi yönetime olan kızgınlığı?

Burası belirli saygı kuralları çerçevesinde her türlü görüşe açık bir platform. Galatasaray gibi bir kulübü yönetiyorsanız teknik direktörü veya futbolcusuysanız. eleştiride övgüde olacaktır. Bende bazı insanların savunma mekanizmalarına hayranım açıkcası. Kimse dokunulmaz değildir. Bu forumu diğerlerinden farklı kılan en belirgin özelliğide budur. (Yani eskiden buydu) Şimdi böyle değil. birkaç tane kulübü kişilere endekslemiş taraftar geliyor ve o kişilere laf ettirmiyor. edildiği zaman savunmaya geçiyorlar. Bu yanlış bir şey. Fatih terime gelince. bugün çıkıp bir şeyler söylememesi bile ortada bir sorun olduğunun sebebidr bana göre. Yapmayın arkadaşlar Sizde tanıyorsunuz Fatih Terimi.

Forum kaynaklı bir derdim olmadı benim. Bazı kişiler sadece burada transfer bekleyen insanlara sürekli olumsuz düşüncelerini aşılamaya çalışıyor. Sayı olarak bir çok kişi uyardığı halde bunlar devam ediyor aynı kişiler tarafından. Bu bariz şekilde diğer insanlarda da huzursuzluk, gerginlik yaratıyor.

Söz konusu abuk subuk bir yerden çıkan bir isim değil, yapmayın yahu. Hüsnü kuruntu olmuş artık. Sneijder'den bahsediyoruz. Basit bir hazırlık maçı sonrası açıklama yapmamış hoca, nesi farklı ki bunun? Bence en ufak şeyden nem kapmayı bırakın, bekleyin görün.

Ya şimdi biryerden fırlar gibi konuşma

Şu nöbete bu transfer döneminde zaten ender yazıyorum.O da hoşuma gitmeyen bir durum olduğunda

Şimdi usul usul takıl bana sataşma.Hele sırıtıp hiç sataşma

Benim yazdığımla senin yazdığın arasında segment farkı var arkadaşım sen önce kiminle nasıl konuşacağını öğren tamam :yenieek:

Basın toplantısında hocanın Sneijder hakkında hiç bir şey söylememesi normaldir.

Şuan bitme aşamasına gelen bir transfer var ve ola ki transfer gerçekleşmezse (hayat bu, herşey olabilir) bu sefer herkes hocanın üstüne çökecek. Kim böyle bir riski almak ister? Yada diğer yandan, bitecek olan bir transferi daha bitmeden hangi aklıevvel açıklamak ister?

Yav fatih terimi konusacaksaniz "Fatih Terim" basligina gidin. Burada transfer konusmak isiyoruz sizin saplantilarinizi degil.

Ya soylemek ıstedıklerımın farkında olmana ragmen sadece bır cumleme takmıssın.Albayrak ın heyecanını sende bende bılıyoruz dun kı roportajında adamın suratı dusuktu.Bellı kı adam ıkı arada kalmıs.Bır sneıjderı almak ıstemeyen hoca bırde getırmek ısteyen baskan.Kıvırmanın anlamı yok

Emrah dediğim gibi dışarı cıkıp biraz temiz hava alırmısın kardeşim :))))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt