Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ulan ne sneijder mış arkadaş, adam bi kararını veremedi gitti. lan cennet gibi yere geliyosun be oğlum, ne bu kadar düşünüyosun böyle, kral olacaksın burda

Benim yazdığımla senin yazdığın arasında segment farkı var arkadaşım sen önce kiminle nasıl konuşacağını öğren tamam :yenieek:

Yapacağın çok kolay bir şey var.Segment farkı varsa bundan sonra bana laf sokmaya çalışmassın,yazdıklarımı görmessin,muhatap olmassın:b5:

Bi açıklama mı oldu bu olumsuz hava ne arkadaslar

Beyler son bir kaç saattir olumsuz bir olay gerçekleşmedi, kimse bir taraflarından birşeyler uydurmasın.

Hoca da basın açıklaması yapmadı, yapmışta Sneijder'i istemiyor gibi yapılan yorumlarıda ciddiye almayın.

Öyle bir şey demedi yahu Sneijder'in yerine adam bakmıyoruz dedi. Başka futbolcularla uğraşılmıyor olabilir mi cidden inanarak mı yazıyorsunuz bunları?

Hoca neden basın toplantısı düzenlemedi diye eleştirseniz hak veririm (bunu eleştirmek her ne kadar saçma olsada)

ama gelmiş sneijder'i neden istemiyor diye tartışıyoruz. Eğer gerçekten istemese bu transfer için uğraşılmazdı arkadaşlar.

listenin ilk sırasında kaka'nın olmasıda sneijderi istemediği anlamına gelmez.

SNEJDER HEYCANININ İÇİNE EDEN

KESİN BİR ŞEY OLMADAN GÖZÜNÜN ÜSTÜNDE KAŞI VAR TARZINDA HOCA İSTEMİYOR DİYENLERE.

HAKKIMI HELAL ETMİYORUM.

gereksiz yere insanların farklı düşünmesini sağlamak,insanları yönlendirmek hak yemekdir.

transferle ilgili açıklamayı yönetici yapar, yaptımı yaptı... daha ne?

Bunu dediği anda bonservis +3, yıllık ücret +2, menajer payı +2

Hocanın arzusunu belirtmesi, üstelik taraftara ekstra umut ve beklenti vermesi menajerlerin gözünden kaçmaz. 1 istiyorsa 3 çakar fırsattan istifade.

Sessizlik her zaman faydalıdır.

Tabi burda hakli olabilirsin, bende bunu düsünemedim. Bu gelismeler sonrasi aklima birazda kötü seyler geliyor, ama herkes senin gibi cevap verse beni biraz sakinlestirir.

Olumsuz haberler mi çıktı fatih hoca ne dedi ?

Basın toplantısı olmadı ağzı oland akonuşmaya başladı.Adam gelmeden pişman edecekler .

Yok çok sesizmiş.Ben daha bi transfer öncesi Fatih Terim'in konuştuğunu görmedim.Sadece Melo hakkında en başta almalıydık diye yönetime sitem etti.

Eskiden böyle değildi. Son dönem böyle oldu. Kişilere endeksleniyor koskoca Galatasaray kulübü. Bazı kişilere laf ettirilmiyor. :)

Hocam seninle veya hocayı eleştirenlerle alakalı değil bu mevzu üstünüze almayın. Hakan'ın bozuk üslubuyla ilgili bir sıkıntı var ortada.

Bülen Tulun tek sorumlu şuan dış transferde.. adam kasıtlı olarak diyor ki Sneijder transferi bitene kadar başka hiçbir transferle uğraşmayacağız B planımız falan da yok..

Ya uyanın hocaya bu lafların hepsi....

Başkan bu transferle özel olarak ilgilendiği için Bülent Tulun görevlendirildi. Yönetimle hoca arasında sorun olsa hoca çıkar takır takır konuşur.

Yarım saat haber çıkmadı mı millet gelmeyecek diye triplere giriyor her şey lumlu bu adam GE-LE-CEK !

Eskiden böyle değildi. Son dönem böyle oldu. Kişilere endeksleniyor koskoca Galatasaray kulübü. Bazı kişilere laf ettirilmiyor. :)

Fenere Aziz'i eleştirmiyor , tapıyorlar diye kızıyorduk :) Aynısını biz yapmaya başladık

Kaldı ki hoca istemiyorsa yönetimde zaten almaz niye durduk yere o kadar parayı bayılsın ki? Ünal Aysal aziz yada tüpçü gibi gösteriş budalası bi adam değil hesabını kitabini iyi bilir.

aynen.

Gecen programda sahanin ici hocanin disarisi benimdir dedi.Ben yaptigim transferler harcadigim para icin Genel Kurula hesap vermek mecburiyyetindeyim dedi.

bu kadar basit.

Sertaç Kaynak denen kişinin Galatasaray'la ilgili hiç bir kayıdı yok. Nerden çıktı bu lavuk ya :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt