Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Beyler hakana yüklenmeyin önceden oda gelmez sanıyor inanmıyordu o yüzden simdi unutlanmış ama :rolleyes:

Fatih Terim'in canını sıkan 2 şey var benim gördüğüm. 1- Snijder'i istemesine rağmen ortaya çıkan yüksek meblağlar, 2-transferlerin bakın çoğul diyorum gecikmesi ve bu noktada Tulun'un rol alması.

"Galatasaray maçını unutamıyorum"

Geçtiğimiz sezon Kadıköy'de oynanan Galatasaray maçının aklından çıkmadığını da sözlerine ekleyen Senegalli yıldız, "Geçen sene Kadıköy'de oynadığımız maçı unutamıyorum. Ne zaman aklıma gelse boğazım düğümleniyor. Bu sezon Galatasaray ile bir kez daha karşılaşacağız. Umarım bu sefer kazanırız." sözlerini sarf etti.

ahaha çok beklersin sow :D
Sow: "Galatasaray maçını unutamıyorum" - Goal.com

@MehmetAlbayrak

Çarşamba'ya kadar birşey çıkmaz arkadaşlar.

Bizimkilerin ilginc ilginc transfer aciklama saatleri ve günleri oluyor. En uygun zamani bekliyorlardir.

Bende bu transferde artik bir sorun oldugunu düsünmüyorum. Cikardi kokusu.

Adnan Polat´in bir sözünü hatirliyorum: "Büyük futbolcularda 1 madde bazen 3 günümüzü alabiliyor"

Bir an önce gelsede rahatlasak o zaman.

Gelecek Hakan rahat ol Burak transferi falanda bir hafta sonra açıklandı bu okadar bile sürmez benim tek korkum hoca ile yönetim arasında ki olayın boyutu abartıldığı kadar büyük olmamakla beraber bir sorun olduğunu düşünüyorum

Arkadaşlar bi sorum olcak görüşlerinizi merak ediyorum webaslan.com da okudum az önce şöyle bi yazı 'finansal olarak tarihinin en rahat günlerini yaşayan galatasaray' bu cümleye katılıyomusunuz ?

Sneijder transferi bile maddi durumumuzun ne kadar iyi olduğunu gösterir...

Daha düne kadar gelmesi imkansızdı

Sonra umut ışıgı geldi.

Görüşmeler başlandı.

Başkanı ,Teknik direktörü açıklama yaptı.

Bugün ise %90larda bitti bitecek.

Hala neyi tartışıyoruz?

Alacağımız adam Mustafa Sarp değil.Arasınlar hadi aslanım hayırlısı olsun gel diyemezlerki Sneijder'e?

%99,99 bitse dahi Resmi site veya Galatasaray Teknik Direktörü çıkıp bitti diyemez.

Ne der resmi site?

Büyük oranda bitti,görüşmeler sürüyor denir.

İnsaf biraz, Fm bile oynarken, arkadaşınız sorsa o transferi bitirdinmi diye, görüşmeler bitmeden diyemessinki, kanka kesin bitti geldi o ahaha diyemessin.Alıcam inşallah kanka dersin.

Sneijder.. Gözlerimizle gördük Şampiyonlar liginde kupayı alırken.Hemde takımın beyni ve en iyisi olarak.

Görüşmeler sona geldikçe sinirler artmasın.Böyle adam hemen alınmaz.Babasını arayıp, iknada edemessin.Yıldız bu adamlar :D

Beyler adamın üstüne o kadar gitmeyin.Kuş muş ayıp oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt