Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
Cevap: Transfer Nöbeti
Istemiyorum demedi. kakaya evt diegoya sneijdere hayir dedi ki ilk tercihi kaka oldugunu isaret etti hoca. bu acikalamada 4 hafat önceydi ki en son 7 ocakda söpye aciklamasi vardi. ben istemedigimde fiyati 5 di sonra olmus 15 ...
yani sonra 15 olmus olan bölümde hoca istiyordu artik sneijder cünkü Kaka olmuyordu. sneijder ilk Tercihi degildi onu tartisa bilirsiniz ama yok istemiyor hic bir cekilde ve sayre hikayedir.
Abim ne yapsın Fatih Hocamız ? Taraftarın çoğu transfer taraftarı saniyede silecekler Fatih Hocayı falan sen istemedin de oldu diye...
İstemediğini Canlı yayınca basın toplantısında demedi mi ? kibarca istemiyorum demek... bana şunlar söylendi ama ben şunu istiyorum diye..
birde ne dedi ? ISMARLAMA işlere fazla takılmamak gerekir dedi.. bu laf Bülent Tulun'a gitmiyorsa bende hiçbirşey bilmiyorum...
Istemiyorum demedi. kakaya evt diegoya sneijdere hayir dedi ki ilk tercihi kaka oldugunu isaret etti hoca. bu acikalamada 4 hafat önceydi ki en son 7 ocakda söpye aciklamasi vardi. ben istemedigimde fiyati 5 di sonra olmus 15 ...
yani sonra 15 olmus olan bölümde hoca istiyordu artik sneijder cünkü Kaka olmuyordu. sneijder ilk Tercihi degildi onu tartisa bilirsiniz ama yok istemiyor hic bir cekilde ve sayre hikayedir.