Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Abim ne yapsın Fatih Hocamız ? Taraftarın çoğu transfer taraftarı saniyede silecekler Fatih Hocayı falan sen istemedin de oldu diye...

İstemediğini Canlı yayınca basın toplantısında demedi mi ? kibarca istemiyorum demek... bana şunlar söylendi ama ben şunu istiyorum diye..

birde ne dedi ? ISMARLAMA işlere fazla takılmamak gerekir dedi.. bu laf Bülent Tulun'a gitmiyorsa bende hiçbirşey bilmiyorum...

Istemiyorum demedi. kakaya evt diegoya sneijdere hayir dedi ki ilk tercihi kaka oldugunu isaret etti hoca. bu acikalamada 4 hafat önceydi ki en son 7 ocakda söpye aciklamasi vardi. ben istemedigimde fiyati 5 di sonra olmus 15 ...

yani sonra 15 olmus olan bölümde hoca istiyordu artik sneijder cünkü Kaka olmuyordu. sneijder ilk Tercihi degildi onu tartisa bilirsiniz ama yok istemiyor hic bir cekilde ve sayre hikayedir.

Fatih Terim'in canını sıkan 2 şey var benim gördüğüm. 1- Snijder'i istemesine rağmen ortaya çıkan yüksek meblağlar, 2-transferlerin bakın çoğul diyorum gecikmesi ve bu noktada Tulun'un rol alması.

aynen bencede tek takdıgı bunlar haklı olarak. Trasferler gercekten cok gecikti biz sadece sneijder üzerinden konusuyıruz ama hadi sneijder büyük futbolcu vardır kaprisleri hani nerde sol bek ortada oda yok.

Arkadaşlar bi sorum olcak görüşlerinizi merak ediyorum webaslan.com da okudum az önce şöyle bi yazı 'finansal olarak tarihinin en rahat günlerini yaşayan galatasaray' bu cümleye katılıyomusunuz ?

Evt katiliyorum ve daha da iyi olacak :yenieek:

arkadaşlar hediyemiz olsun :yenieek:

ESRA-MULTI-VITAMINLI-KANARYA-YEMI__61313599_0.jpg

Bu gece kap bildirim gelmezse yarın gelişme olmaz artık...

Kaka'ya evet deyip Sneijder'e hayır demek mantıksız Fatih Hoca burda yanlış yapıyor eğer Hayır olmaz felan diyorsa.

Bu transfer için olumsuz görüşleri olanlardan bir ricam olacak..

Lütfen gerçekten olumsuz düşünüyorsanız sonuna kadar düşüncenizin arkasında durun yok eğer totem yapıyorum diyorsanız kimse sizin totem adı altında saçma sapan cümlelerinizi görmek zorunda değil..

Önemli degil, ciddiye bile almiyorum cocuklarin yazdigini.

Gelsinler buda önemli degil, yeterki ne demek istedigimi anlasinlar. Ama anlamadan üstüme gelmesinler.

anlamadan diyorsunda..

1-herkes şu anda snejder muhabbeti vs yüzünden çok stresli,

2-öyle bir olayın olacağını düşünen az, anlatırkende sivri kelimeler yazarsan. olay demek istediğinde çıkar sen-ben muhabbetine döner.

onun için böyle şeyleri düşünsekde paylaşmayalım bence. durum netleşir. herkes gerekeni söyler.

Ben bu totem saçmalığını da anlamıyorum.

Beyler adamın üstüne o kadar gitmeyin.Kuş muş ayıp oluyor.

Bu iş böyledir Halit Abi, birine tepki gelince diğer arkadaşlar da cesaret alır ve hadlerini aşarlar. Birçok arkadaşımız böyle davranıyor, hakaretvari sözler söylüyorlar. Ben kimi eleştirdiysem hep çok büyük tepki aldım. Hakaret eden, küfreden arkadaşlar oldu. Fatih Terim'i çok severim ama bugün onu da eleştirdim çünkü gerçekten bazen takıntılı olabiliyor. (transfer konusuna has bir durum değil, genel itibariyle)

Fakat bugün eleştirmemle birlikte; nankör, kuş gibi birçok ithama maruz kaldım. Daha önce Burak'ı eleştirdiğim için ana avrat söven insanlar da vardı.

Bizim forumda böyle arkadaş çok maalesef, aksi yönde çok iyi niyetli ve sağlam insanlar da bol.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt