Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bir beyin fırtınası yapalım

Şuanki kadromuz Muslera, Eboe,Semih,Dany, Riera,Melo,Selçuk,Hamit,Amrabat,Burak, Umut

Sneijder gelince bir yabancıyı kesmek zorunda kalıcaktık:( Şimdi Dany afrika kupasına gidiyor Stoperde kaldı sadece Semih ve Gökhan Zan... Gökhan Zan işimizi görmez derken olası bir sakatlık yada kartta yerine oynayacak stoperimiz kalmadı...

Sol bek İhtiyacımız var, bir yabancı sorunu da orda... Üstüne yetmiyormuş gibi seneye 5 yabancıya indirilecek sınır.. Zaten belaydı tam bela olucak...

Ben onu bunu bilmem Sneijder ne olursa olsun gelmeli artık bu iş prestij meselesine döndü.

Extra olarak Dany'nin Afrika kupasına gidişi Urfalının bitmeyen sakatlığı, Gökhandan bir cacık olmayacağı gerçeğine bakarsak ne olursa olsun Serdar Taşçı, yada Ömer Toprak olmadı Serdar Azizden birisi mutlaka ama mutlaka gelmeli... Maddiyatı en fazla önemseyen benim ama stoper olayı şuan gerçekten kriz halini aldı. Shalke maçında da lig de başımıza büyük belalar açabilir. Yapacak bişi yok paraya kıyacaksın. Yabancı defans almak çok ama çok saçma zaten yabancı sınırlaması krizi çekiyoruz seneye daha da düşecek. 3-5milyon daha fazla verip gerekirse Türk adam gibi adam stoper alıcaksın bundan dönüş yok...

Ve mümkünse Kerim Frei,yi ne yapıp edip alıcaksın...

Arkadaşlar yabancı daha iyisini bulabiliriz ama sınırlamayı göz önüne alın...

Dany gitmicek yazıyorum şu an bunu yazna kaçıncı kişi olucam merak ediyorum.

617828_Galatasaray_SK.jpg

GELENLER: SNEİJDER(8)-HİGUAİN(15) - BERNARD(10) - DİARRA(7) :TOPLAM:45 MİLYON EURO

GİDENLER: AMRABAT:(10)-MUSLERA(20)-BURAK(10)-BAROŞ(BEDELSİZ) -MELO : TOPLAM 40 MİLYON EURO

SADECE 5 MİLYON EURO EKSİK KALIYOR,,SORUN DEĞİL YARI FİNAL OYNAYIP,,LİGDE ŞAMPİYON OLACAĞIMIZ İÇİN KASAYA EN AZ EKSTRA 40-50 MİLYON EURO GİRECEK ZATEN,,,,,

RENKDAŞLAR KADROYU YORUMLAR MISINIZ:D

amrabata 10 milyon verip kim alır yahu :asd:

eğer ujfa sakatlandı diye " biz stoper alacağız öncelikli " diyerek sneijder transferini durdururlarsa yuh derim. beklerim böyle bir şey yönetimden.

yönetim değilde hocamızın bahanesi bu olabilir zaten söylenenlere göre sneijder listesinde yokmuş onun yönetime dargınmış. inşallah şu sneijder alınırda yine paraları amrabat gibi bir oyuncuya saçmayız.

Fatih hocanın da daha önceden dediği gibi "Cumartesi, Pazar tatil günleri."

Anca Pazartesi belli olur transfer :yenieek:

Bir beyin fırtınası yapalım

Şuanki kadromuz Muslera, Eboe,Semih,Dany, Riera,Melo,Selçuk,Hamit,Amrabat,Burak, Umut

Sneijder gelince bir yabancıyı kesmek zorunda kalıcaktık:( Şimdi Dany afrika kupasına gidiyor Stoperde kaldı sadece Semih ve Gökhan Zan... Gökhan Zan işimizi görmez derken olası bir sakatlık yada kartta yerine oynayacak stoperimiz kalmadı...

Sol bek İhtiyacımız var, bir yabancı sorunu da orda... Üstüne yetmiyormuş gibi seneye 5 yabancıya indirilecek sınır.. Zaten belaydı tam bela olucak...

Ben onu bunu bilmem Sneijder ne olursa olsun gelmeli artık bu iş prestij meselesine döndü.

Extra olarak Dany'nin Afrika kupasına gidişi Urfalının bitmeyen sakatlığı, Gökhandan bir cacık olmayacağı gerçeğine bakarsak ne olursa olsun Serdar Taşçı, yada Ömer Toprak olmadı Serdar Azizden birisi mutlaka ama mutlaka gelmeli... Maddiyatı en fazla önemseyen benim ama stoper olayı şuan gerçekten kriz halini aldı. Shalke maçında da lig de başımıza büyük belalar açabilir. Yapacak bişi yok paraya kıyacaksın. Yabancı defans almak çok ama çok saçma zaten yabancı sınırlaması krizi çekiyoruz seneye daha da düşecek. 3-5milyon daha fazla verip gerekirse Türk adam gibi adam stoper alıcaksın bundan dönüş yok...

Ve mümkünse Kerim Frei,yi ne yapıp edip alıcaksın...

Arkadaşlar yabancı daha iyisini bulabiliriz ama sınırlamayı göz önüne alın...

dany afrika kupasına gitmiyor kamerun elendi elemelerde

arkadaşlar birisi net söylesin bu dha nın verdiği lerby haberi bugunemi ait?

617828_Galatasaray_SK.jpg

GELENLER: SNEİJDER(8)-HİGUAİN(15) - BERNARD(10) - DİARRA(7) :TOPLAM:45 MİLYON EURO

GİDENLER: AMRABAT:(10)-MUSLERA(20)-BURAK(10)-BAROŞ(BEDELSİZ) -MELO : TOPLAM 40 MİLYON EURO

SADECE 5 MİLYON EURO EKSİK KALIYOR,,SORUN DEĞİL YARI FİNAL OYNAYIP,,LİGDE ŞAMPİYON OLACAĞIMIZ İÇİN KASAYA EN AZ EKSTRA 40-50 MİLYON EURO GİRECEK ZATEN,,,,,

RENKDAŞLAR KADROYU YORUMLAR MISINIZ:D

gelenlere onuru, serdarı carlinhosu eklememişsin? Onlar senin alt yapından bedava geliyor galiba... Ayrıca Bernardı 10milyon euroya alabilecek adam anasının karnından doğmadı

ayrıca Burak-Muslera dan ne istiyon? Tutan adamları tutup tutmayacağı adamlara mı değişcez?

Ayrıca sen git FM oyna

geldi iki bilgisayarda denedim ana sayfa boş geldi defalarca şimdi geldı hazırlık kampı haberi yüklemişler::sad007:

Cevap: Yahoo Fantasy Basketball H2H League 2012-2013

''Sneijder için " Attan inip Eşeğe binecek " diyen fenerliler haklı... Orda Milan'a biniyordu burda size binecek...''

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt