Talha Koloğlu
Kırmızı Üye
- 13 Haziran 2011
- 2.366
- 22
- 998
Cevap: Transfer Nöbeti
Dany gitmicek yazıyorum şu an bunu yazna kaçıncı kişi olucam merak ediyorum.
Bir beyin fırtınası yapalım
Şuanki kadromuz Muslera, Eboe,Semih,Dany, Riera,Melo,Selçuk,Hamit,Amrabat,Burak, Umut
Sneijder gelince bir yabancıyı kesmek zorunda kalıcaktıkŞimdi Dany afrika kupasına gidiyor Stoperde kaldı sadece Semih ve Gökhan Zan... Gökhan Zan işimizi görmez derken olası bir sakatlık yada kartta yerine oynayacak stoperimiz kalmadı...
Sol bek İhtiyacımız var, bir yabancı sorunu da orda... Üstüne yetmiyormuş gibi seneye 5 yabancıya indirilecek sınır.. Zaten belaydı tam bela olucak...
Ben onu bunu bilmem Sneijder ne olursa olsun gelmeli artık bu iş prestij meselesine döndü.
Extra olarak Dany'nin Afrika kupasına gidişi Urfalının bitmeyen sakatlığı, Gökhandan bir cacık olmayacağı gerçeğine bakarsak ne olursa olsun Serdar Taşçı, yada Ömer Toprak olmadı Serdar Azizden birisi mutlaka ama mutlaka gelmeli... Maddiyatı en fazla önemseyen benim ama stoper olayı şuan gerçekten kriz halini aldı. Shalke maçında da lig de başımıza büyük belalar açabilir. Yapacak bişi yok paraya kıyacaksın. Yabancı defans almak çok ama çok saçma zaten yabancı sınırlaması krizi çekiyoruz seneye daha da düşecek. 3-5milyon daha fazla verip gerekirse Türk adam gibi adam stoper alıcaksın bundan dönüş yok...
Ve mümkünse Kerim Frei,yi ne yapıp edip alıcaksın...
Arkadaşlar yabancı daha iyisini bulabiliriz ama sınırlamayı göz önüne alın...
Dany gitmicek yazıyorum şu an bunu yazna kaçıncı kişi olucam merak ediyorum.