- 29 Ağustos 2009
- 38.380
- 34.133
- 3.243
Cevap: Transfer Nöbeti
sol bek alıyomuyuz biz
sol bek alıyomuyuz biz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herkese selam
Gün boyu dışardaydım yeni geldim son 10 sayfayı okudum ama hiçbişey anlamadım arkadaşlar genel bi günün özetini geçerseniz çok sevinirim şimdiden Allah razı olsun![]()
Herkese selam
Gün boyu dışardaydım yeni geldim son 10 sayfayı okudum ama hiçbişey anlamadım arkadaşlar genel bi günün özetini geçerseniz çok sevinirim şimdiden Allah razı olsun![]()
Herkese selam
Sneijder gelirse Şampiyonlar Liginin Zeusu oluruz
sol bek alıyomuyuz biz
transfer konusunu sorucaktım bilgilendirme mesajı geliyor mu diyede
34cimbom34 @34cimbom34
bakın şimdi ne zaman açıklanacağına dair bir kaç şey yazacağım aksi bir durum olursa suç bende değil aldığım cevabı söyleyeceğim sizlere
34cimbom34 @34cimbom34
bakın şimdi ne zaman açıklanacağına dair bir kaç şey yazacağım aksi bir durum olursa suç bende değil aldığım cevabı söyleyeceğim sizlere
4 kişi var listede kardeş.PM atayım sana :yenieek:
Herkese selam
ve en son olarak resmi site görüşmelere devam ediliyor kesin birşey yok dedi bizde son dk haberini bekliyoruz Yok haci izle bastan sona film cok iyi cok
GSMobile olan var mı
34cimbom34 @34cimbom34
Ben kötü demedim Reis![]()
34cimbom34 @34cimbom34