Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sol bek alıyomuyuz biz

Herkese selam

Gün boyu dışardaydım yeni geldim son 10 sayfayı okudum ama hiçbişey anlamadım arkadaşlar genel bi günün özetini geçerseniz çok sevinirim şimdiden Allah razı olsun :)

öğlen şeref bitti dedi ntvspor sneijderle anlasıldı dedi

sonra f.terim sneijderi istemiyor izlenimi tartışması çıktı forumda sonrada

beklemedeyiz şuan işte

Herkese selam

Gün boyu dışardaydım yeni geldim son 10 sayfayı okudum ama hiçbişey anlamadım arkadaşlar genel bi günün özetini geçerseniz çok sevinirim şimdiden Allah razı olsun :)

Ntvspor Sneijder ile anlaştığımızı duyurdu ve hala da diretiyor..

Başka bir açıklama yok resmi olarak..Sadece İnter ile anlaştık,oyuncu ile görüşmeler devam ediyor dedi Resmi site..(Ntvnin haberden sonra.)

Durum aynı yani..Beklemedeyiz...

Herkese selam

Yeni gelenler; Allah Razı olsun :)

10 dakika sonra : Allah belanızı versin :mad:

Olay bu , çok durma burda.Tartışma var hep Özgür .Sneijder gelicek büyük ihtimalle.Bekliyoruz İnşallah gelicek :)

hA9FD9CBF

:asd::asd:

Sneijder gelirse Şampiyonlar Liginin Zeusu oluruz

Kardeş neden böyle yapıyorsunuz. İstersen at penisine tap beni ilgilendirmez. Sadece konuyu açıklamaya çalıştım ama hala aynı şekilde laflar söylüyorsunuz. Ne oluyor mutlu mu oluyorsunuz böyle bizimle dalga geçince? İnsanları sinirlendirmekten zevk mi alıyorsunuz?

34cimbom34 ‏@34cimbom34

bakın şimdi ne zaman açıklanacağına dair bir kaç şey yazacağım aksi bir durum olursa suç bende değil aldığım cevabı söyleyeceğim sizlere

Sneijder evet deseydi coktan acıklanmıstı , pürüzler oldugu kesin..

Herkese selam

bazı basın organları transfer bitti dedi sonra bazı sözde duyumcular snejder geliyor hatta internette sözde snejder yolcu uçağına bilet almış geliyor :asd: ve en son olarak resmi site görüşmelere devam ediliyor kesin birşey yok dedi bizde son dk haberini bekliyoruz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt