Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ya fener alırsada almazsada keşke alsa mesele o değil ki bizim yönetim şu an rest çekmeli bence 2 haftan mı var güzel kardeşim al paşa paşa kullan demeli o zaman bu süreçte yönetimin hatasını görmem ama son güne kadar bu kekonun keyfini bekleyip sonra saçma sapan bir adam getirirlerse müthiş vizyonlarını göstermiş olurlar.

tatil yapmaya gelecek adam istemiyom ben,hemen teklifi geri çeksinler.

Baksın dalgasına Sneijder

bu saatten sonra istemiyorum artık gelmesini

beyler şimdi anladınızmı dunkı abdurrhım albayraktakı konuşurkenki sıkınıtıyı ben dün sölmıştım adam bızı kullanıyor açkın gözunuzu artıkk

Alın bernard ı

bir adamı almak için bu kadar uğraşmak nedir ya.evet yada hayır dedirtmek bu kadar mı zor?

Adam tabiki rahat olucak bir kaka bir ronaldinho transferi olsaydı adamlar aa tamam hemen geliyorum mu diyceklerdi arkadaşlar. ilgilendiğimiz adam wesley sneijder assaidi amrabat değil. adam resmen demiş teklif bekliyorum diye onlara göre normal böyle durumlar biz hep gözümüzde büyütüyoruz bu transfer olylarını hemen olsun istiyoruz. bekleyelim bakalım hicbir zaman inanmadım sneijderin Türkiye ye geliceğine bu açıklamasıda beni haklı çıkarıyor.

Sizde bir hoşsunuz ya hangisi gelmek istedi de yönetim yok dedi... Ne yapsın şimdi yönetim adamı zorla kolundan çekip mi getirsin.. Adama yapabilecekleri en iyi teklifi yapmışlar hala adam oyalıyorsa ne yapsınlar...

en başta kapa bildirmeyecektin, görüşmeler olumlu demeyecektin, 24 saat, 3 gün içi gibi tarih verip insanları beklentiye sokmayacaktın.

Transferin ihtimali var ise yine beklemek lazim diyorum, oyle sagdan soldan oyuncu alma niyeti yok burda, Dünyanin sayili oyun kurucularindan birini transfer etme girisimi var.

Burda olsun Twitterde olsun öne cikan tek sey halk olarak inanilmaz sabirsiz bir millet oldugumuz bir daha öne cikti.

Yönetim B planimiz yok aciklamasi hatali kalir...

beklemek yerinde olur.

perşembe bişeyler olur dediler eyv dedik,cuma dediler eyv dedik,haftasonu olur dediler eyv,pazartesi imza atılır yine eyv

ama şimdi herif pazartesi karar alabileceğimi zannetmiyorum diyo(doğruysa açıklaması)yok öyle bi dava,hemen başka oyuncularla ilgilenmemiz lazım yoksa biz kendimizi bu herife bağlarsak son günlere yakın da kararımı verdim gelmiyorum veya başka bi kulübe gidiyorum derse kalırız öyle.

ya ünal aysalda artık bıraksın bu işleri bundan sonra trasnfer hakkında söylediği hiçbirşeye inanmıyacağım.

Bu Isin Ne OlacagI daha Belli Degil.IcabInda Gelebilir.Beklemek ZorundayIz.Bu AgIr 1 Top.Böyle zIrt pIrt Belli Olmuyor Iste.Böyle Adamlar Naz Yaparlar.Bu Gayet Dogal.Beklemekten Baska Cagre yok.Ben Ümidimi daha Kesmedim.

yönetimin cabasını takidr ediyorum ama bundan sonra lütfen transfer bitmeden açıklama yapmayın sneijder ananıda al git

Sneijder bizi İngiltere de İngiltere diye oyalıyor. Bizde başka bi 10 numaraya teklif götürelim . reste rest arkadaş.

Ben hala gelmesini istiyorum kusura bakmayın. Sneijder bu boru mu? Ama adam biz rest çekmedikçe 31 Ocak'a kadar diğer teklifleri bekler net.

abi bu sneijder daha neyi bekliyor, resmen bekletiyor bizi teklif falan gelmez olm sana at iste imzayi, galatasaray'i siradan bir kulüp zannediyor, o paralari bizden baska kimse vermez bu saatten sonra.

Tatil için 2 hafta beklemene gerek yok sneijdercim sen git katar a. katarda her mevsim yaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt