Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

adam resmen dalga geçiyor! 2 haftam var diyor! belliki sınejder en son ihtimal olarak görrup! bekletiyor, şu anda bile yönetime bu işi beceremiyor diye sallayanlar varya asıl siz hiçbirşeyden anlamayan fanatik ruhlu insanlarsınız!

15 gün bekleme riskini, hatta 3 hafta bekleme riskini göze alamayız. Hiç bir kulüp teklif dahi yapmasa bu adam ben sene sonuna kadar kalacam İnter'de diyebilir, sonra herkes mosmor olur. Dolayısıyla biz önce defans sorununu çözmeliyiz, sonra bu adamın yerine alternatif için uğraşmalıyız.

Kimse ortalığı karıştırdığımı düşünmesin ama ben şeref aydınında artık patladığını düşünüyorum kendisi çıkıp demedimi bu transfer oldu diğer transferlere odaklanalım diye tamda ntvsporun son dakika geçtinden sonra geldi foruma

bu saatten sonra bu adamdan vazgeçmemiz sözkonusu olamaz. şöyle bir senaryo çok hayalci olmaz herhalde:

biz teklifimizi çekiyoruz. sneijder diğer seçeneklerini değerlendiriyor. iki hafta sonra fener bir anda devreye girip oyuncuyu alıyor. o zaman ne yapıcaz?

bu senaryonun hayalci olduğunu düşünen arkadaşlar için bknz stoch transferi.

ALBAYRAK : "Anasini avradini ........ şinayderunin da bitti arkadaş bitti bugadar yaa ! Bu nedur arkadaş bu adam dalga mı ceçiyi biznan yaaa ! Yok boyle bişey yok arkadaş yaa.."

Abdürrahim başkan böyle diyordur muhtemelen şimdi.

ne dedi adam sneijderi aldık mı dedi

bu kaçıncı ya aklımıza sokuyorlar kapa açıklıyorlar sonra gerisi yok.biz bir klubuz büyük bir klubuz.bir iş bu kadar uzar mı ya?en başından söylersin evet mi hayır mı yada 2-3 gün sürsün hadi.bu ne be 1 haftadır bu olay.nasıl bir anlayıştır bu.adamın keyfine göre hareket ediyorlar bekliyorlar her trasnsferde bu böyle(yıldız)sonrada olmuyor.olan klube ve prestij kaybına uğruyoruz

istemiyorum sneijder falan,gelmesin abicim. 2 hafta paşanın keyfini mi bekleyecek halimiz yok. Sanki bedava oynayacak burada. 6 milyon euro vericem sana 2 hafta bekleyeceğim ,yok ya. Almasınlar kimseyi istemiyorum.

Şu avatarlarınızdan kaldırın ya şu herifi gelirse baş tacı ederiz ama şuan gerçekten oynuyor herif bizle...:mad::mad::mad:

Beyler bana göre bu açıklama asılsız , gerçek olduğunu düşünürsek orda 2 hafta gibi bir süre zarfından bahsediliyor bizim yönetim böyle birşeyi asla kabul etmez..Pazartesi herşey netleşir.

sanki sıradan bi oyuncu alıyormusuz gibi konusuyorsunuz arkadaslar ya .adam avrupanın en iyi oyuncularından biri ve yaşı hala 28. bu adamı getirmek kolay mı ya da yerinde siiz olsanız hemen gelirim mi dersiniz türkiyeye ... emin olun yönetimdeki kişiler sizin kafayı taktıgınız kadar takmıyordur buna kafayı . forumca delirecek herkes nerdeyse .sakin olun ve bekleyin bu işin sonucunu .olmuyorsada hala bu ligin en iyi takımıyız hala lideriz .bir solbek ile bile cok seyd değişir takımda .

bu halimizlede iyiyiz ama sneijder gelirse cok daha iyiyiz

beyler bence galatasaray teklifi çeksin, moratti bizzat sneijder'i döver. zorla imza attırır. herif sinirden köpürmüş sneijder'e.

yarın görüşmelerin sonlandırıldığı bildirilir

artik gelse bile kimse bunu karsilamaya gitmemeli

Garibanlardan Fernandes i alsak nasıl olur renktaşlar?

Sneijder Türkiye'ye gelme konusunda istekli değil, açıklamaları bunu gösteriyor. Avrupa kulüplerinden ciddi bir teklif bekliyor. Olmazsa en son bize gelecek gibi gözüküyor. Medya'da çıkan Sneijder'le anlaşıldı haberleri doğru değil demek ki buradan anlayacağımız üzere. Biz de sanırım pazartesiye kadar süre vermişiz Sneijder'e. Pazartesi kolay vermek kolay değil diyor. Tabi İnter yönetimi de Sneijder'in ya ücretinde indirime gitmesinde ya da bir an önce takımdan ayrılmasından yana. Bence Fatih Terim'in istediği bir adam varsa muhtemelen vardır alternatif isimler, ona yönelmeli acil bir şekilde yönetim.

yönetim geriye ceksin teklifi. bakin ozaman nasil kabul ediyor. baska kimse bu parayi vermeez

şeref aydın veya ırmak kazuk ortaya çıksın lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt