Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Veli Yigit ‏@veliyigit Yaz dòneminde de Hamit Fener'e, Burak L.Moskova'ya gitti diyerek ne hakaretler,agır elestiriler olmustu yine. Ne kadar gözümüz dönüyor (!)

mesaj mı veriyo ne :p

bizim kadar kimse ciddi istemez sneijder i ve de bizim verdiğimiz parayı kimse vermez.. rahat olun bence gelecek

Forumdaki kuşlara gelsin. :asd:

17.04.2011-Muhabbet_Ku_Yemi_500_Gr_en_ucuz____muhabbet_ku___yemi_500_gr__601.jpg

uvv en sevdiğim yem çok sağol kankam :ka21:

sneijder pzt son gün ver kararını bizde çnümüze bakalım

evet de de fazla uğraşmayalım

liverpool'a niye gitsin la sneijder. adamlar 8. ustelik kadrolari leş. avrupa liginde oynuyolar, orada oynayamaz bu sene artik.

tottenham istemiyo bile, sallama firat sallama.

sneijder'a gs'den baska teklif yok-oglu-yok. acik ve net.

Yapma Onur Allah'ını seviyorsan

kariyer yapacak adam verilen parayı kabul eder

ve kendisine önerilen rakamlara evet diyerek gönlündeki takıma gider

bkz. Amrabat

1 milyon Euro'ya Galatasaray'da oynamayı neden kabul etti o zaman

neden pekı clde oynayan takım dıye ısrar edıyor anzhı kac para verdı acaba 1 ml mı guldurme goznu seveyım alllahın askına

sen barı yapma

Bunda kesin olup olmayacak bir sey yok. by Monday : pazartesinden once demek. Herkesin refere ettigi haberde soylenen o. Bu yanlis ceviriyi yapanlardan daha iyi oldugunu soylyebilirim en azindan :)

“I’m fine. It is a big decision I have to take, so I don’t think it will be made by Monday,” he told Sky Sport Italia.

"Ben iyiyim. Benim almak zorunda oldugum karar, büyük bir karar, yani Pazartesine karar bu kararı alacagımı dusunmuyorum." diyor.

Devamında ise onumuzde transfer penceresinin kapanmasına 2 hafta var. Sakinim, zamanımı kullanacagım diye ekliyor.

Kısaca adamın dusunmesi bizim beklediğimizden daha uzun surecek :(

Veli Yigit @veliyigit

Her transfer dönemi aynı seyler ! Hemen anlık elestiriler, surekli degisen yorumlar, haksız hakaretler ve sabırsızlık ! Sabırlı olmak lazım

Veli abiye katılıyorum.Kızgınlıkla yorum yapıyorsunuz sonra fenerli denilince olmadı oluyor yahu senin dediğin lafı fenerli bile demiyor adamlar kendi diyor gs sneijderi alacak biz belhandayı alamdık diye sonra sen çıkıp diyorsun ki fener olsa bitirirdi.Kızgınlığına veriyorum ama yorumuna dikkat et kimse durduk yerde demedi sana o lafı.

Ben kimseye kızmıyorum zaten. Ama herkesin şunu sormaya hakkı var.

Sneijder Pazartesi gününden önce karar veremem diyorken 2 gündür Bülent Tulun, Albayrak, Sedat Kaya neden Cuma, Cuma gecesi, Cumartesi gecesini kastederek, bu tarihlere kadar cevap verecek diyorlar?

Pick up ur weapon and fight with me Mr. Ibaret . :D Naber ? Bu arada niye dalga gecsin sonucta dusunuyor. 28 yasinda kariyeri var vs. vs. Kolay mi oyle al sana 3 gun hemen karar ver deyip karar vermesini beklemek.

Vay Selen Ablam gelmiş Hatun yaptın mı sen bana DENMARK'tan ???

Ben bu cahİTten ümidi kestim de :D

[video=youtube;6uhQ1NdrgC8]https://www.youtube.com/watch?v=6uhQ1NdrgC8[/video]

Böyle fail zamanlarda da duyumcu ergenleri görmek isteriz ama hep arazi oluyorlar nedense. O bu deil de melih şabanoğlu falan hepsi kolpaymış.

harbi ya yönetim kurulu üyesi felan twitterı vardı gelcek diyolardı felan ama yalan oldu :D

Veli Yigit ‏@veliyigit

Yaz dòneminde de Hamit Fener'e, Burak L.Moskova'ya gitti diyerek ne hakaretler,agır elestiriler olmustu yine. Ne kadar gözümüz dönüyor (!)

şikeciler yarın tarla sürmeye gideceksiniz yataklara hadi yallah

18813_454698164586702_399270071_n.jpg

Pick up ur weapon and fight with me Mr. Ibaret . :D Naber ? Bu arada niye dalga gecsin sonucta dusunuyor. 28 yasinda kariyeri var vs. vs. Kolay mi oyle al sana 3 gun hemen karar ver deyip karar vermesini beklemek.

Bir bayandan da böyle bir yazı beklenirdi zaten... Bekletmek sizin dünyaya geliş nedeniniz nede olsa ..

Valla hanım ingilizce ögretmeni uykudan kaldırdım kızı aynen diger arkadasın cevirdigi gibi " cok zor bi karar pazartesiden önce bi karar verebilecegimi sanmıyorum ama rahatım ( stres yapmıyorum bu karar icin anlamında ) ayrıca transferin bitimine de 2 hafta var " özet gecmeye calıstım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt