Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bence transferi askıya alalım, esas transfer bölgemiz olan sol bek ve stoper transferine yönelelim, sneijderde beklesin transfer sezonunun son günü de alsak olur, zaten takım iyi şu schalke maçlarından sonra yavaş yavaş takıma monte ederiz o da alışma sürecini atlatır form tutar yavaş yavaş seneye 1-2 takviye daha yaparız, takım taş gibi olur, sonra arkamıza yaslanır izleriz şovu!!!:ka05:

Wesley Sneijder is in the stands at San Siro to watch Inter and confirmed his response to Galatasaray “will not be made by Monday.”The Dutchman was a surprise figure in the stands just behind the bench for this evening’s home game with Pescara.

“I’m fine. It is a big decision I have to take, so I don’t think it will be made by Monday,” he told Sky Sport Italia.

“There are still two weeks to go before the end of the transfer window, so there is time. I am relaxed and I’m considering my options.”

Galatasaray confirmed negotiations over personal terms have begun after Inter accepted their transfer fee, thought to be in the region of €10m.

However, Italian media continue to suggest Sneijder is waiting for an offer from a bigger club.

President Massimo Moratti is also at the Inter-Pescara match and told Sky Sport Italia he is “bored of the Sneijder saga and ask myself when it’s going to end.

“He has an alternative and we’ll see if he takes it, otherwise he’ll stay here.”

Think you know your Italian football? Share your knowledge, tips and comments to win cash prizes in OLBG's tipster competition £5,000 monthly.

Ben gayet iyiyim. Verecegim karar cok onemli oldugundan, Pazartesi'ye kadar karar vermem soz konusu degil. Transfer sezonunun kapanmasina 2 hafta var, yani daha zamanim var. Su an rahatim ve seceneklerimi degerlendiriyorum.

4 gün oldu daha Sneidjer'in ismini öğrendiğimiz, niye gelmedi hala diyenler 4 günde bitidiğimiz kaç transfer oldu bir düşünmesini isterim. Hele ki bu kariyer de..

yav bu nasıl gazetecilik bu nasıl çeviri burda bal gibi pazartesiye kadar karar yok diyor

Bu olay bize pahalıya patlıyacak Elazığlıları Batmanlıları şimdiden karşımıza aldık lütfen örnek verirken dikkatli olalım.

Transfer Nöbeti

Sneijder hayirli olsun,

veli yigit isim yazdi ise olay bitti ( oyle yada boyle )

Bu yilki ilk mesajim sadece mujdeyi veriyim dedim genellikle yorumlari okurum sadece

Olmadi biz galatasaray olarak Ingiltere ligine gecelim ? Sneijder beyin de gonlu olur .. :rolleyes: nasil fikir

transfer komitemiz ağzını tutamadığı için transferler tam anlamıyla noktalanmadan kap'a bildirmek zorunda kalıyoruz.eskiden herşey tamamlanırdı öyle bildirilirdi 4-5 saat sonra da imzalar atılırdı.şimdi bbekle babam bekle görüşmelere başlandığının bildirisi duyum gibi oluyor adeta önemi bile kalmadı.

tabiki kap a bildirilecek sonuçta kulüple anlaşma imzalanmış galatasaray şeffaf bir kulüp böylede olması gerekir renktaş bence bununla övünelim:tiphat:

Çok fevri hareket eden, saatlik haberlere göre değişebilen taraftarlar var. Bunu görmek üzüyor beni.

Unutmadan; Hamit Fenerbahçe'de, Burak Lokomotiv Moskova'da, Melo defteri tamamen kapandı, Amrabat işi yattı.

Abicim nedir bu sinir? Gerginlik olur anlarımda abartmışsınız..Benim İtalyanca bilgimle arkadaşların dediği gibi " önemli bir karar benim için,2 hafta var transfer süresine daha..Kendimi rahat hissediyorum..Pazartesine kadar bir karar vermem söz konusu değil"..Yani böyle bir açıklamadan niye tavır alma olayı çıkardınız..Bekleyelim P.tesi de cortlarsa söver gelme deriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt