Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ulen sneijder sunu bizim anlayacagımız ingilizceyle söyleseydin ya am is are neyine yetmiyoda yok by monday falan

Bir de arkadaş şöyle düşünün "şampiyonlar liginde olan bir takıma gidecek Sneijder " diyen bir menajer açıklaması ile " transfer sezonu sonuna kadar bekleyebilirim " demek birbirine tezat zaten..O yüzden rahat olun bence pazartesine kadar belli olur herşey..

Burada çoğu kişinin atladığı yer transfer sezonun bitmesine 15 gün var diyor 15 gün sonra kararımı vereceğim demiyor.bu futboloda klasik söylemlerden biri bizim alışık olmamız lazım bizdeki yöneticiler sürekli söylerleer ali dürüst vari cümle kullanmıs rengini belli etmemek istemiş.Belliki bi yerlerden haber bekliyor bu iiş pazartesi olumlu yada olumsuz biter.

Sizin de atladığınız veya görmek istemedğiniz şey 3 Galatasaray yönetici 3 tarih verdiler. Cuma, Cuma gecesi ve Cumartesi gecesi. Üçü de yalan/yanlış çıktı. Şimdi kendimizi avutmak için öyle dedi böyle demedi diye uzatmanın anlamı yok. Ha gelir mi sonunda belki gelir ama adam resmen başka teklifler için bizi kullanıyor ve bunu yutturabildiği sürece yapmak da hakkı bana göre.

sakinleşelim artık çeviri hatası yapmış gerzekler bizde iyi gaza geliyoruz şimdi herkes sakinleşsin

Benim korkum Shaqiri olayı gibi olması. 1 ay heryeri inlettiler Shaqiri bize yakın diye adamların kaale alacağı bir teklif yapmamışız bile.

Baska bir forumdan alintidir:

Malesef son aciklamasi sonrasinda senaryolarin cogunlugu kötü gibi duruyor.

1. Ocak sonuna kadar bekleyip, büyük bir takim teklif sunmazsa ingiltere, ispanya, italya belki almanya'dan gelen en yüksek teklifi kabul edecek ve biz dut gibi ortada kalacagiz.

2. Ocak sonuna kadar bekleyip, teklif gelmezse Inter'de devam edeyim 6 ay sonra yeniden bakariz diyecek ve biz yine ortada kalacagiz.

3. Ocak sonuna kadar bekleyip, kimse teklif sunmazsa bize gelecek.

4. Bizimkiler hafta icinde cark edecekler ve teklifi geri cekecekler, bu defa Sneijder dut gibi ortada kalacak.

Tabi birde en güzel senaryo yönetim ile anlasmali yapiyor bu aciklamalari ve en gec bu hafta imzayi atacak.

Yani İnter'e sponsorluk parasını bırakmak istemiyor teoriside mantıklı olabilir.

Muhtemelen o para için anlaşamadı İnter'le. Hem başkan hem de Sneijder birbirlerine medya üzerinden ayar veriyorlar..

Muhtemel senaryolar.

Lazim demiyor, pazartesinden once karar verecegimi dusunmuyorum diyor :) Yani Pazartesi karar verebilir de vermeyebilir de ama o gunu isaret ediyor.
benim anladığım snejder bence kabul etmş! buyuk ihtimal bizim klup menagirine ve oyuncusuna kesinlikle transferi açıklamayın demiş, malum kap olayı hissesenetleri :) pazartesi o yuzdeb snejder böyle konuşuyor yoksa adamın ne işi var maçta belliki vedaya gitmiş:) bizde burda kafayı yiyoruz bir birimize giriyoruz.

adam gelse ah şu tribünü bir görse varya kombine bile alırda. ona bir klipli cd hazırlamak gerek :)

bizim için 2 hafta sonraki önemli olay tinercilere kaç fark atacağımızdır renktaşlar. umarım en kısa süre içinde netleşir bu transfer de önümüze bakarız artık

O kadar kişiyi Podolski-Şhakiri-Keita-Forlan..... takibe almışım ki tek tek unfollow yapamayacağıma göre hesabımı direk kapatacam..

Portakal soyulurmu tadina doyulurmuuuu ..

Portakal soyulurmu tadina doyulurmuuuu ..

Sneijder Fenere bir caksan Kadikoyden duyulurmuu

Tut bunu volkan tutamazmisinnn , sen ne bicim sikecisin ...

Sneijder %99 gelecek %1 menajerin lavukluk yapması yazın bir kenera tek inanan ben kaldım transferin gerçekleşeceğine

bosyol.jpg

:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt