Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yasnlis analamada ben yaklasik 20 ülkeyi gezdim ve bir cok insanlarla tanisma firsatim oldu her sozial bölümlerinden ama hic bir zaman her seyi gördüm diyemem ve diyecek kiside daha rastlamadim acikcasi. Ve inan cogunun aklina gelmeycek rüyasinda belki bile cikmayacak olaylar yasadim ama hayata tecürbe kazanmak veya her sey gördüm diyemesin . bu mümkün degil ama bu sadece benim fikrim :)

Estağfurullah abiciğim. Yaşınız benden büyük ve bu yüzden abi diye hitap ediyorum.

Ben de öyle her şeyi yaşadım ben yaa tavırlarında birisi değilim. Mutlaka ama mutlaka hayat denilen kumarda daha kaybedeceğimiz çok pul vardır, daha yaşayabileceğimiz çok olay vardır.

Sadece şunu belirtmek istedim; hayattaki en kötü deneyimler her zaman fevri hareket etmekten dolayı kaynaklanır. Fevri hareket etmek bir insana hiçbir zaman yarar sağlamaz. :)

Yalnız avatarlardaki Sneijderle nereye kaybolmulş:) sabah herkeste ya portakal ya sneijder görüyordum şimdi bir iki tane:)

O değilde, Queresma Beşiktaşla düpedüz dalga geçiyodu, hatta transferinden bir gün önce bile dalga geçmişti ama bir gün sonra transfer oldu.

Sneijder konusunda orda olduğu kadar olumsuzluklar yok renktaşlar... Sadece dediğim gibi adam acaba daha iyi bir teklif gelirmi die süreci uzatmanın peşinde...

Efe ne güzel konuştun öyle şiir gibi.. :eek:

Şimdiye kadar yazılanlar ve söylenenlere göre benim anladığım, Sneijder ve İnter'le her konuda anlaşıldığı fakat Sneijder'in bizi en son tercih olarak kullanmasından kaynaklanan rahatlığı var.

O da kendince haklı, sonuç olarak Türkiye ligi kaliteli bir lig değil bunu kabul etmek lazım, kimsede kusura bakmasın adam koşa koşa buraya gelmez.

Şu an menejeri daha iyi bir lig de daha kaliteli bir takım arıyordur kesin.

Yönetimin yaptığı en büyük yanlışlıl KAP olayıdır ve bunun açıklamasıda yok, bu konuda ne yazıkki başarısızlar.

Şunu da unutmamalıyız ki çok kaliteli ve 28 yaşında bir oyuncudan bahsediyoruz. Sneijder gibi bir adamı kolay kolay Türkiye'ye getiremezsin.

O yüzden beklemekten fazla şansımız yok. Biraz daha duyarlı olmakta fayda var, her yazılana ve söylenene de inanmamak lazım.

Biz bir teklif sunmuşuz Sneijder de bunu değerlendiriyor iş bu kadar basit.

Şu an yapmamız gereken şey beklemek ve diğer alacağımız oyuncular için harekete geçmektir.

dikkatimi cekti bütün duyumculardan ses seda yok:D

Bekleyip görelim arkadaşlar. Sneijder gelir ya da gelmez, yapacak bir şey yok. Hayat devam ediyor.

Ne olacağı belli olmaz. Her gördüğünüze ve duyduğunuza da inanmayın.

En ufak lafı başka yere çeken bir sürü insan var.
Örnek vermek gerekirse; Inter'le anlaşmamızı "Sneijder Galatasaray'da" başlığıyla duyurmak gibi.

beyler bi mantık yürüttüğümüz zaman ntvspor nasıl kesin anlaşıldı diyro arkadaş :) ? sneijder eğer bugünkü o açıklama ( gerçek mi değil mi bilmiyorum ) niye kesin cevap versin bizimkiler bu adamın interle bi sıkıntısı var ve blöf yapıyor olay tamamen bu ki böyle değilse ntvspor nasıl böyle kesin konuşuyor yahu ?????

kimde kaldı olum mantık :)

Soner abi kaybetmek üzereyiz :asd: kolonya getirin acil :D

Gelince görecem ben sizi :asd:

Aynen renktaş bende onu diyorum işte gelince görecez. Ben o sayanları sövenleri merak ediyorum hangi yüzle çıkıp burada sevinebilecekler. Her dönem belli başlı aynı kişiler gelip atalanıyor yönetime oyuncuyada, bakıyorumda maç topiklerinde kendileri 4 köşe oluyor mutluluktan.

Ne kadar kararsız tip varsa toplanmış foruma rüzgarın yönüne göre hareket ediyorlar.

Az ay çiçeğini örnek alın hedefine almış güneşi o nereye çiçek oraya.

Ya gelecek dersin ya gelmeyecek, mübarek 1 gün gelcek deyip öbür gün gelmeyecek diyen kaynıyor.

Sneijder 1-2 ay daha bekletsin bizi..

İtalyanca,ingilizce lisanımı facebook kriterlerime eklerim..

Ne lan o, bu ne dedi, o ne dedi, şu ne dedi diye diye söktük..

beyler bi mantık yürüttüğümüz zaman ntvspor nasıl kesin anlaşıldı diyro arkadaş :) ? sneijder eğer bugünkü o açıklama ( gerçek mi değil mi bilmiyorum ) niye kesin cevap versin bizimkiler bu adamın interle bi sıkıntısı var ve blöf yapıyor olay tamamen bu ki böyle değilse ntvspor nasıl böyle kesin konuşuyor yahu ?????

interbaşkanı ona o açıklamadan 1 saat önce tehdit gibi sözler edince oda öyle der gs ile anlaştım aysal büyük başkan fatih hocam imparator kanım sarı kırmızı bu senede fenere koyucaz demesini mi bekliyokk? yoo. zaten yalanlamadıda.sadece biz türkler çok sabırsısız oysakı adam hayatının kararını alıyor

Bu iş en geç pazartesi akşamı olumlu-olumsuz biter.Tüm yazılan-çizilenlerden böyle bir sonuç çıkıyor.

Sneijder konusunda çıkan son haberleri ve Sneijderin açıklamalarını 2 dakika dşünün taşların nasıl yerine oturduğunu göreceksiniz

Hocam o zaman Sneijder'in röportajını tam olarak çevirebilir misin ?

1.cisini demiş galiba işte.Dediğim gibi pazartesinden önce vermeyeceğim demek.Pazartesine kadar bir şey yok.Ondan sonrasını allah bilir demek.Yani bana bel bağlamayın EPL takımı teklife yaklaşırsa satarım acımam diyor mealince.3-4 gün içinde beklediği gelişme olmazsa 1 hafta içinde ya Inter ya GS diyor.

Muhabir: Fenerbahceye gidecekmisin?

Sneijder: Ajjdjsjdjsdjdjsjdadadassdsd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt