Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Neyse seni tanıyorum biraz dalga geçmediğinden eminim teşekkür ederim ;)

Efe bu arada eline yüreğine sağlık duygularıma tercüman olmuşsun yazınla, sayende karamsarlığı abartan üyelerimizide biraz olsun pozitife yönelttin :)

Estağfurullah abiciğim. Yaşınız benden büyük ve bu yüzden abi diye hitap ediyorum.

Ben de öyle her şeyi yaşadım ben yaa tavırlarında birisi değilim. Mutlaka ama mutlaka hayat denilen kumarda daha kaybedeceğimiz çok pul vardır, daha yaşayabileceğimiz çok olay vardır.

Sadece şunu belirtmek istedim; hayattaki en kötü deneyimler her zaman fevri hareket etmekten dolayı kaynaklanır. Fevri hareket etmek bir insana hiçbir zaman yarar sağlamaz. :)

ok anladim. ha bide yas olarak senden büyügüm diye bana saygi göstermeni beklemiyorum ben ama Türkiyede bu düsünce normal oldugunuda biliyorum . ben yasa degil basa bakarak yasayan birisiyim. bazi benden kücük kisiler benden benden cok daha yasli olandan daha cok saygiyi hak etmisligi olmusdur. Demek istedigim birisi senden benden yas olarak büyük diye herseye he he denilemez. Mesela su lafa karsiyim ben. ya benden büyüksün saygim var yoksa agzinin payini verirdim ya simdi ama isde büyüksün benden... Yani simdi adama agiz burun dalmak demiyorum tabiki ama bazi insanlar var yaslari olmus 50 bilmem ne ama öyle davranislari oluyor ki sana yani saygisizca bende o kisiye bana verdigi saygiyi derecesini ayni cekilde geri veririm yasa basa bakmadan. Bu hayatimda sadece ama Babam da biraz farkli oluyor dogal olarak.orda sesimizi cikartamiyoruz :asd:

Son olarak bir toparlama yapacak olursam. Sneijder transferi konusunda ortada umutsuz olmayı gerektirecek hiç bir neden yok. Adam ters bir şey söylemedi, sadece pazartesi gününe kadar karar vermem imkansız dedi. Buradan ilk başta pazartesi karar vermeyeceğim anlamı anlaşıldı ama daha sonra görüldü ki adamın demek istediği kararı pazartesi vereceğimmiş. Bu nedenle yarın da transfer hakkında bir gelişme beklemiyorum. Pazartesi, en geç salı günü Sneijder'i İstanbul'da göreceğiz umarım.

Moratti açıklama yaptı ya önünde 2 seçenek var Ya Türkiye ye gidecek ya da burada kalacak diye .. aslında şunu demek istedi.. Burda kalırsa bizim kartlarımızla oynayacak..

Sneijder'de ben rahatım daha 2 haftam var diyerek o kartları ben kendim seçerim sizin kartlarınıza ihtiyacım yok der gibiydi..

Yada ben tamamen saçmalıyorum:D

Adama da az hak verin yani hem büyük ligde oynama isteği var adamda ne yani bunu saklamıyor ki.

Birde şu yönden bakın adam daha gelmeden eşi olay oldu ülkede en basitinden arama motorlarında türkiye ve şinin adını yazsa koca koca sitelerde kapalı videosu duruyor altında yorumlar. Çeviri kullanıyordur ufaktan o da temkinli olması doğal değil mi. Kim eşinin bu kadar konuşulmasını ister adam kafasını rahatlatmaya gelecek gelirse. Yapacağımız şey net işte hem sneijdere hem eşine onlara olan saygımızı ve sevgimizi belli etceğiz.

Maçlardan videolar kesip youtubeye koyacağız linklendireceğiz. Bize yapacağımız şey belli buradan ona buna sallamak yerine adama destek çıkın. Sosyal medya olayı bam başka birşey bunu anlatmaya gerek yok değil dimi.

Aynen yaa bunca zamandır acıklama yapmayan sneijder neden moratti nin acıklamalrından 1 saat sonra bu acıklamayı yapıyor. Bence moratti ırmak ın anlattıgı reklam gelirlerini sneijder e vermemek icin bi an önce bizimle imzalamsını istiyor sneijder de kendince o parayı bırakmamak için önümde daha 2 hafta var seve seve alacam o parayı diyor... Hemen cosmayalım en kucuk haberde havalara ucup anında da kendi kendimizin moralini boUyoruz...

Beşiktaş, uzun süredir peşinde olduğu Portekizli yıldız Ricardo Queresma defterini kapadı.

Quaresma, Yıldırım Demirören ile yaptığı ve yaklaşık 3 saat süren görüşmede, menajerinin Türkiye’ye gitmesi konusunda ısrarcı olduğunu ama Beşiktaş’a gelmesi halinde futbol piyasasındaki isminin ve her şeyinin unutulacağını söyledi. Demirören’in yıllık 4 milyon Euro teklif ettiği Quaresma, “6 milyon Euro’da verseniz Türkiye’ye gelmem” dedi. Demirören, ne yapsa Quaresma’yı ikna edemedi.

böyle krasiç q7 haberleride yok değildi bu futbol belli olmaz

Bu haberlerin varlığı değil önemli olan. asıl mevzu bu elemanlar türkiyeye geldikten sonra takımlarına ne verdiler.. Bakılması gereken nokta burası.

Bugünde yüzümüz gülmedi hepinize iyi geceler abilerim kardeşlerim :ayatollah: Yarın yada en geç pazartesi kavuşma ümidiyle:o

ARKADASLAR İYİ DİNLEYİN..

HERKES SAKİN OLSUN!!!

Sneijder inter.baskanini gicik gicik etti sadece. O karar versin Sneijder artik biktim dedi diye o da ona karsilik Ben rahatim dusunecegim rahat rahat kimseyi takmam demek istedi bukadar basit bukadar.buyutmeyin olayi ya adam bize gelmeye cok yakin rahat olun

yok canim.. televizyonun karsisinda adamin dusuncesini nasil cakiyon helal..

Önce herkes bi salladı simdi tekrar baglanma vakti beyler :D

ok anladim. ha bide yas olarak senden büyügüm diye bana saygi göstermeni beklemiyorum ben ama Türkiyede bu düsünce normal oldugunuda biliyorum . ben yasa degil basa bakarak yasayan birisiyim. bazi benden kücük kisiler benden benden cok daha yasli olandan daha cok saygiyi hak etmisligi olmusdur. Demek istedigim birisi senden benden yas olarak büyük diye herseye he he denilemez. Mesela su lafa karsiyim ben. ya benden büyüksün saygim var yoksa agzinin payini verirdim ya simdi ama isde büyüksün benden... Yani simdi adama agiz burun dalmak demiyorum tabiki ama bazi insanlar var yaslari olmus 50 bilmem ne ama öyle davranislari oluyor ki sana yani saygisizca bende o kisiye bana verdigi saygiyi derecesini ayni cekilde geri veririm yasa basa bakmadan. Bu hayatimda sadece ama Babam da biraz farkli oluyor dogal olarak.orda sesimizi cikartamiyoruz :asd:

Tekrar estağfurullah diyeceğim, asla yaşınızdan dolayı bunları yazmadım ben. Eğer düşüncenize aksi fikirde olsaydım açık açık söylerdim zaten.

Bu arada saygı ve hürmet bize ananelerimizden gelmiştir. Ne olursa olsun saygıda kusur edilmez bizim için. :)

2 hafta senin için var Sneijder bizim için yok. Hemen alternatiflere yönelmeli yönetim.

Sevgili takipçilerim kocamın nereye gideceği hakkında bir çok soru alıyorum ancak ne olucağını bende bilmiyorum dedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt