Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

spor konusan kanal var mı? Canlı yayın.

Moratti açıklama yaptı ya önünde 2 seçenek var Ya Türkiye ye gidecek ya da burada kalacak diye .. aslında şunu demek istedi.. Burda kalırsa bizim kartlarımızla oynayacak..

Sneijder'de ben rahatım daha 2 haftam var diyerek o kartları ben kendim seçerim sizin kartlarınıza ihtiyacım yok der gibiydi..

Yada ben tamamen saçmalıyorum:D

Saçmalamadın olay bu

Dear followers I received a lot of questions about my husband's situation.. But I don't know what's going to happen.. Only God knows and time will tell.. Anyway I want to thank you all for all the amazingly sweet messages!! I send you my love! ❤ Kiss x

çevirecek var mı

Gelmesin lan istemiyorum. 2 hafta daha düşünecem, acelesi yok falan demiş. Galatasaray senden çok büyük aslanım. Ne sandın sen Galatasaray'ı. Almasınlar, istemiyorum bu herifi. Yılda cebine 6 milyon euro vericem, yok nazlanıcak. 10 gündür düşünüyosun. Çocuk oyuncağı değil bu iş. Evet yada Hayır. Kimse veriyomu sana bu paraları ? Ben Galatasaray'lı yönetici olsam gün başına 1 milyon euro düşürürüm teklifimi. Bak bakalım kabul ediyormu etmiyormu.

Yahu burası ağlama duvarı değil şöyle mesajlar yazıp germeyin milleti :mad:

Abicim varya bu Sneijderin aksine yenge daha çok gelmek istiyordur buraya allah bilir:)

Yolanthe'nin son yazdıklarına ithafen; eşi istemiyor gelmeyi diyenlere selam olsun tekrar. :)

Mecburmuyuz illaki Pahali ve nam salmis Yildiz Futbolculari Almaya...?? Önümüzde Shakhtar Donezk gibi bir Takim Örnegi var. Üstelik bir Taraf Ukrayna diger Taraf Türkiye.. Türkiyeye daha cok gelmek ister bir Futbolcu..

Ben acikcasi Sneijder'in bu yaklasimina karsiyim.. Adam bizi resmen oyaliyor ve ikinci Plana yani çikmaza sayiyor.. Shakhtar gibi Genç ve Kaliteli Oyunculari bulmamiz Sart..!!

Bu haberlerin varlığı değil önemli olan. asıl mevzu bu elemanlar türkiyeye geldikten sonra takımlarına ne verdiler.. Bakılması gereken nokta burası.

Ben Sneijder'i ne Q7 ne Guti ne de Melo ile kıyaslarım çünkü bu adamları bir gün rahat bırak kimisi gece kulüplerine akar kimiside tatilini bitirmek bilmez.

Ama Sneijder bunca olay sonrasında bile antremanlarına çıktı üstüne kadro dışı kaldığı maçı bile tribünden izledi. İsteseydi evinde de durabilirdi yada eğlenmeye gidebilirdi ama yapmadı. Benim izlenimim adamda iş ahlakının olduğu,

vaybe bizim forumdada baya ingilizce bilen varmı:) yazın ibiza felanmı yapsak dağıtırız:)

Ulen Snejder derken kadın kılıbık çıktı... yanlış hesap yapmışız..

Sadece Allah biliyor. Zaman gösterecek. Her neyse çılgınlığınız için teşekkür ederim.Sevgiler gönderiyorum. Öptüm Bye.

Dear followers I received a lot of questions about my husband's situation.. But I don't know what's going to happen.. Only God knows and time will tell.. Anyway I want to thank you all for all the amazingly sweet messages!! I send you my love! ❤ Kiss x

çevirecek var mı

Sevgili takipçiler, Eşimin durumuyla ilgili bir çok soru aldım.. Ama neler olacağını bilmiyorum. Sadece tanrı biliyor ve zaman söyleyecek. Her neyse muhteşem tatlı mesajlarınız için teşekkür etmek istiyorum. Sevgilerimi yolluyorum. Öptüm X (muck)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt