Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ekli dosyalar

• foto_706c3a773d63566703395e3aaf2f4239.webp
    foto_706c3a773d63566703395e3aaf2f4239.webp
    95 KB · Görüntüleme: 52
Cevap: Transfer Nöbeti

Millet galatasaray ıcın yazmıyor resmen hatuna yazıyorlar birinin cümlesinde türkiye galatasaray gecmiyor :asd:

:yenieek:

Gel de anlat, millet bir birine giriyor bu neymis, yok fatih hoca, yok Ünal Aysal, yok kavga,

Ihtimali var ise burda 2-3 gün degil ayin 20sine kadar beklemek hic kafa yorulmadan yapilmali ha ondan sonra dersin iste Sneijder kardes ya imzalah yada biz vaz geciyoruz. Lyon'dan cris i almaya benzemez bu is.

O zamana kadar beklersek ve Sneijder kabul etmezse o zaman "Cris'e" kalırız .

abi sence gelicekmi. ne düşünüyorsun. bence gelicek. ama hevesim gitti işte:D

Çok extrem birşey olmazsa bencede gelecek, kardeşim olaya şöyle bak bırak yurt dışını başka bir şehirde sana çok iyi bir iş teklifi gelse düşünürsün yeni bir yer ,çocuğun okulu, kültür , arkadaşın yok vs vs

Ben son kayışı da kopardım yatıyorum yarın ola hayrola.. hepinize hayırlı geceler renktaşlarım..

fenerliler, Sneijder'in karısına Florya diye terorist kampını atıyorlar. hahahah:asd:

Gelsinde hevesinin bir önemi yok.. :D

şu an öyle düşünüyorum zaten. aslında adamın açısından bakarsak adama kızmamam lazım. biraz duygusal davrandım. ben yönetime kızdım daha çok. herşey bitmeden isim zikretmeseler daha iyi olur imaj açısından.

Elim ayagim titriyor, uyku tutmuyorkac gundur. Bidaha nobetci olursam...

Belki de. Ama 3 yöneticimiz neye dayanarak açıklama yapıyorlar onu anlamadım.

Bizim yöneticiler de öyle bir açıklama yapıyor ki hepsi birbirinden farklı konuşuyor.

Biri çıkıyor Cuma'ya kadar bir karar çıkar, diğeri diyor 24 saatte belli olur bir başkası çıkıyor 3 gün süre verdi pazartesi kesin karar vericek.

O yüzden bizim yöneticilerde ne yaptığını bilmiyor bence.

Ben bu konuda samimi olmak gerekirse Sneijder'in söylediklerinin daha doğru olduğunu düşünüyorum. İtalya liginden çıkıp STSLye gelicekse bu büyük bir karardır ve düşünmekte de haklıdır. Biz fazla duygusal davranıyoruz Galatasaray'ın son tercih olmasına içerleniyoruz haklı olarak ama adamlar için bunun hiçbir önemi yok maalesef. Belki de Sneijder en başından beri verdiğiniz teklifi kabul ediyorum ama transfer dönemi süresince daha iyi teklifler gelirse onları da değerlendiririm demiştir. Bizim yöneticilerde he yarın he cuma olmadı pazartesi diyerek zaman kazanıyorlardır.

O yüzden şu an için iki tarafında bence suçu yok, herkes kendince doğru olanı yapıyor.

Bu süreçte yapılan en büyük yanlış salı günü başkanın Sneijder ismini verip bizleri çok önceden bu nöbete itmesidir.

bilemiyecegim, ama bilmezler gibi geliyor bana, bide o gari ne anlasin futboldan

Kendini onun yerine koy. Wesley sana futboldan bahsetmezmi sence mesleği buysa ve dünyanın en iyilerinden biriyse ?

Biraz mantıklı gel .

Adriana Lima'nın ben GS'liyim dediği haberi yengeye çevirerek atmamız lazım. Var mı yardımcı olacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt