Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Beyler Sneijder'in eşinin attığı heyecanlıyız twiti burda konuşuldu mu yoksa böyle bir detay es mi geçildi ?

Brezilyadan genç bulduk ya bitane Carlinhos mu ne oda gelmiyor mesela Vatan millet sevdası varmış ordan giderse olmazmış

Olabilir bir başkasına yönelebiliriz bizde. Bu arada Carlinhos zaten keşfedilmiş biri şahsen ben sıcak bakmıyorum bu adama bir taraftar olarak. Gelirse desteklerim ancak sıcak bakmıyorum. Ne varsa Kuzey Avrupa ve Balkanlarda var.

Klasik oyuncu pazarlama taktikleri..

videosu bile yok.o anlatıldığı gibi olsa youtubu çalkalardı en azından..Oradan bizim canlı oyuncu almamız imkansız bence.

Abi kap esprisini sana denk getirdik ama kusura bakma :)

İşin doğrusu Carlinhosu hiç izlemedim, hem Fatih hocanın ısrarla istemesi hemde solbek mevkimizin alarm vermesinden dolayı Carlinhos gelsin diyorum.

Beyler Sneijder'in eşinin attığı heyecanlıyız twiti burda konuşuldu mu yoksa böyle bir detay es mi geçildi ?

bende kararı bilmiyrm gibi bişey dedi o konusuldu istanbul çok güzel dedi oda konuşuldu kuyt ailesi falan dedi snra metin oktay diye bi arkadaşı etiketledi ama onu görmedik atsana buraya

hamit,melo,burakta bize herkes hakaret etti ama sonunda ne oldu galatasaraya geldi şimdide aynı şeyi yapıyorsunuz biraz sabredin! yazmış

abi ben cidden "isteme" nin önemli olduğunu düşünüyorum.. hani futbolcular der ya Galatasaray beni cidden istedi çok ilgilendi vs gibi.. Muslera da da aynı şey oldu.. Muslera da gelmeden önce uzun sürdü. gerçe milli takımda falandı o da vardı ama adamlar ciddi karar veriyorlar kariyerlerinde ülkemize gelmek için.. kolay bir karar değil bence..

Sneijder daha da kariyerli piyasası olan biri bence.. Bizim kadar "isteyen" ve mali yönden de bu kadar iyi fırsatları verecek kulup bulamaz şu anda Sneijder ve yıl sonuna kadar da piyasası gitgide düşecek oynamamaktan ötürü. Biraz daha sabır bencede gelecek portakal :)

Adam daha büyük kulüplerin teklifini bekliyorum önümde daha 2 hafta daha var rahatım demiş. Bu iş yatar hadi geçmiş olsun.

Bu eşinin attığı tweet meselesi nedir arkadaşlar ben kaçırmışım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt