Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.399
- 12.020
- 1.873
Cevap: Transfer Nöbeti
Bize göre genç abi
25 yaşında ne genci kardeşim![]()
Bize göre genç abi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyler Sneijder'in eşinin attığı heyecanlıyız twiti burda konuşuldu mu yoksa böyle bir detay es mi geçildi ?
Beyler Sneijder'in eşinin attığı heyecanlıyız twiti burda konuşuldu mu yoksa böyle bir detay es mi geçildi ?
Brezilyadan genç bulduk ya bitane Carlinhos mu ne oda gelmiyor mesela Vatan millet sevdası varmış ordan giderse olmazmış
Şu an antu da hava nasıl baktınmı hiç?
Klasik oyuncu pazarlama taktikleri..
videosu bile yok.o anlatıldığı gibi olsa youtubu çalkalardı en azından..Oradan bizim canlı oyuncu almamız imkansız bence.
Abi kap esprisini sana denk getirdik ama kusura bakma![]()
Konuşuldu.
hamit,melo,burakta bize herkes hakaret etti ama sonunda ne oldu galatasaraya geldi şimdide aynı şeyi yapıyorsunuz biraz sabredin! yazmış
selam verdik takan yok
O bile forumu canlandırmaya yetmemiş anlaşılan. Herkez umutsuzluğa kapılmış. Bence gelecek. Gelmeye mecbur. Son güne kadar direnir belki ama gelecek. Başka seçeneği yok.
Yok soner abi baktım desem yalan olcak gerek yok, eziklerin ağlaması lazım ama onlarda o zeka bile yok
bende kararı bilmiyrm gibi bişey dedi o konusuldu istanbul çok güzel dedi oda konuşuldu kuyt ailesi falan dedi snra metin oktay diye bi arkadaşı etiketledi ama onu görmedik atsana buraya
As-salam alaykum (السلام عليكم)
hoşgeldinAdam daha büyük kulüplerin teklifini bekliyorum önümde daha 2 hafta daha var rahatım demiş. Bu iş yatar hadi geçmiş olsun.