Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bi yerde gördüm Galatasaray sneijder transferi olmayacak.TVlerde çıkan haberlere inanmayın 2 gün sonra olmadı diye haber yayınlanacak diyor. adamın biri emin olun sneijder fenere daha yakın diyor:mad:

Djuricic haberlerinin aslı nedir bizim yönetimin sneijdere alternatifi heralde ikisini birden alacağımızı sanmıyorum

Yahu Türk futbolu kim Sneijder'i almak kim başkan vizyonu geniş tutacam diye çok saçma transferlerin peşinden koşuyor.

Sneijder'ın şu durumda Türkiye'ye gelme olasılı %10 dur. Bakınız yeni teklif bekliyor resmen. Cazip bir teklif gelirse bu adama bizi ortada bırakacak.

Schalke maçı yaklaşıyor. Yemişim Sneijder'i bize gelmeyecek adam yüzünden haftalardır başka isimlere yönelmiyoruz.

Sneijder'in Türk takımlarını tanıdığından bile şüpheliyim.

Sneijder bu yaşında Katar,Özbekistan,Çin,Türkiye gibi dünyanın en saçma liglerine gidecek biri değil ki şayet giderse para için gider.

Ntvspor hala ısrarla Sneijder Galatasaray'da diyor ve bizim bu sezonki transferlerimizde hep doğru çıktı.Burak'ta da kimse olmaz diye düşünürken olmuştu.Açıkcası Ntv'nin bu kadar iddiallı olması beni umutlandırmaya devam ediyor.

Belhanda'yı açıklayıp ezikler alamayınca rezil oldular diye, inadına şimdi bizde de beklentiyi büyütüp olmazsa taraftar tepkisi çekmesi için yapıyolar, hee oldu transfer geldi o zamanda biz demiştik diyecekler işte :trollface:

Göbeğe kimi alacağız merak etmeye başladım. Üstüne bir de Ujfa sakatlandı. Of ki ne of :S

Eğer uzun vade göz önünde bulundurulacaksa bonservisi ile Serdar Taşçı , ama yok bu sezonu çıkarsın deniyorsa ; Kolo Toure veya Philippe Mexes (Kiralık) getirilebilir. ama yok bu sezonu (+1 sezonu daha) çıkarsın sezon sonu veya bir daha ki sezon sonu bakarız deniyorsa ; Kolo Toure veya Philippe Mexes bonservisi ile mantıklı olabilir.

Yahu Türk futbolu kim Sneijder'i almak kim başkan vizyonu geniş tutacam diye çok saçma transferlerin peşinden koşuyor.

Sneijder'ın şu durumda Türkiye'ye gelme olasılı %10 dur. Bakınız yeni teklif bekliyor resmen. Cazip bir teklif gelirse bu adama bizi ortada bırakacak.

Schalke maçı yaklaşıyor. Yemişim Sneijder'i bize gelmeyecek adam yüzünden haftalardır başka isimlere yönelmiyoruz.

Sneijder bu yaşında Katar,Özbekistan,Çin,Türkiye gibi dünyanın en saçma liglerine gidecek biri değil ki şayet giderse para için gider.

ha sunu bileydin dogru dedin ama verdigin % 10 sansı bile ben tanımıyorum gelme ihtimaline....:D

Bugün İnter'le yaptığımız protokolün son günü,

Resti asıl çekmesi gereken Moratti değil, bizim yönetim olmalı,

Tulun kendi açıkladı şuan sadece bu transfer için uğraşıyoruz diye, süre azalıyor zaten devre arası transfer dönemi alternatif yaratıp onlara yönelmeliyiz,

Fatih Terim'i bir kere mutlu edemedi yönetim ama Terim sürekli onları mutlu ediyor başarılarla, biraz kötü gidersek hoca da en sonunda yönetime patlar,

Son olarak Sneijder konusunda kesinlikle inceldiği yerden kopsun deyip, kardeşim kabul ediyorsan et, bizim zamanımız yok hadi sana eyvallah demek lazım.

Bugun ayin 13'u, protokol ayin 15'ine kadar olmasi lazim...Yanlisim varsa duzeltin

Sordukları soru ise şu; “Kariyeri tercih etse İngiltere’ye giderdi. Kariyeri değil de parayı seçse Rusya’ya giderdi. Peki neden Türkiye, neden Galatasaray?” İşte Sneijder’in vatandaşları, transfer tartışmalarını bu soru üzerinden yürütüyor.

Adamlar haklı.

Bugün İnter'le yaptığımız protokolün son günü,

Resti asıl çekmesi gereken Moratti değil, bizim yönetim olmalı,

Tulun kendi açıkladı şuan sadece bu transfer için uğraşıyoruz diye, süre azalıyor zaten devre arası transfer dönemi alternatif yaratıp onlara yönelmeliyiz,

Fatih Terim'i bir kere mutlu edemedi yönetim ama Terim sürekli onları mutlu ediyor başarılarla, biraz kötü gidersek hoca da en sonunda yönetime patlar,

Son olarak Sneijder konusunda kesinlikle inceldiği yerden kopsun deyip, kardeşim kabul ediyorsan et, bizim zamanımız yok hadi sana eyvallah demek lazım.

Şu medya yüzünden yönetim-Fatih terim gerginliği (varsa bile) aşırı büyütülüyor bizde taraftar olarak alet oluyoruz bir güzel...

Melo'yu, Hamit'i, Amrabat'ı, Burak'ı kim istedi? Fatih Hoca alın demedi mi? Yönetim sırf hoca istiyor diye Amrabat'a dünyanın bonservisi ödedi.. Açık açık istediği isimlerden bir Shaqiri gelmedi, Birde Kaka.. Shaqiri, B.Münih'e gittiğine göre konuşmak bile yersiz öyle takımlar dururken bize geleceğini beklemek hayal.. Kaka konusunda da kulüple anlaşıldı ama Kaka gelmek istemediğini söyledi..

Herşeyide yönetime atmaktan vazgeçsek artık bu konuda gerçekten medyanın gazına geldiğimizi düşünüyorum.. Yönetimle Fatih Hoca arasında böyle büyük bir problem olduğunu düşünmüyorum hele hele istediği oyuncular alınmıyor saçmalığına hiç inanmıyorum.. Yönetimi tek eleştirdiğim nokta.. Sedat Doğan'ından, Sarıgül'üne, Albayraktan, Ali Dürüst'e herkesin bu konuda açıklama yapıp ortalığı sulandırması.. Tek yetkili Bülent Tulun mu o çıkacak konuşacak sadece.. Diğerlerine soruldu mu Arkadaşlarımız çalışıyor deyip geçecek.. Benim anladığım profesyonellik budur..

Ntvspor hala ısrarla Sneijder Galatasaray'da diyor ve bizim bu sezonki transferlerimizde hep doğru çıktı.Burak'ta da kimse olmaz diye düşünürken olmuştu.Açıkcası Ntv'nin bu kadar iddiallı olması beni umutlandırmaya devam ediyor.

Amaçta bu zaten Belhanda transferinde yaşadıkları nedeniyle kendi taraftarının gözünden düştüler şimdi tekrar çıkmak için bizi kullanıyorlar..

Transfer olmuş olmamış umrumda değil..Yönetimin yaptığı açıklamaların hiçbiriinin tutarlılığı olmaması bizi oyalar şekilde davranmaları çok sinir bozucu...Yönetime olan güvenim tamamen kaybolmak üzere..Transfer gerçekleşmediği için değil,doğruları bizlere aktarmadıkları için..Kaç gündür son 24 saat diyerek taraftarını hala umutla bekleten yönetime sölenicek çok şey var...

Sndeijder'i istersin sorun değil de bu arada hocanın öncelikle istediği sol bek ve stoper işi neden halledilmez anlamıyorum. Arıboğan ve Tulun ayrı ayrı çalışsa ne olur yani? Aynı anda 2-3 kişiyle ilgilenecek sayıda yöneticimiz yok mu bizim?

Eğer uzun vade göz önünde bulundurulacaksa bonservisi ile Serdar Taşçı , ama yok bu sezonu çıkarsın deniyorsa ; Kolo Toure veya Philippe Mexes (Kiralık) getirilebilir. ama yok bu sezonu (+1 sezonu daha) çıkarsın sezon sonu veya bir daha ki sezon sonu bakarız deniyorsa ; Kolo Toure veya Philippe Mexes bonservisi ile mantıklı olabilir.

Aynen ileriye yönelikte olmalı şöyle en az bi 4-5 sene taşıyabilmeli. Taşçı en mantıklısı gibi görünüyor ama sanki bunlar zor gibi ara transferde... Ben kimseyi koyamıyorum bu bölgeye. Zurnanın zort deliği gibi... Eğer doğru düzgün bir adam alamazsak bu sene çok çekeriz :S

Transfer olmuş olmamış umrumda değil..Yönetimin yaptığı açıklamaların hiçbiriinin tutarlılığı olmaması bizi oyalar şekilde davranmaları çok sinir bozucu...Yönetime olan güvenim tamamen kaybolmak üzere..Transfer gerçekleşmediği için değil,doğruları bizlere aktarmadıkları için..Kaç gündür son 24 saat diyerek taraftarını hala umutla bekleten yönetime sölenicek çok şey var...

Çünkü kaç gündür Sneijder onlara aynısını söylüyor.. Onlarda bize söylüyor aksine fazlaca doğruları bize aktardıkları için şuan taraftar isyanlarda... Dediklerinde yalan birşey yok.. Hala da yalan çıkan birşey yok dedikleri herşey hala geçerli..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt