Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kimse bir açıklama da yapmıyor neden yöneticilerimiz taraftara ve kamuoyua yalan bilgiler verdi diye.

bu is bende,yarın biter bu is,tamam,raad olun

Hani baktığın da kendi açından mantıklı olabilir.İnanmayabilirsin filan da bunu burda sorman saçma olmuş.Ayrıca kimse Şeref Aydın'a Şeyh muamelesi yapmıyor.Adam bişeyler biliyor ve burda paylaşıyor.Bir kazancı da yok.Bizi kandırmak istese de ancak kendisini kandırır.Onun için sen rahat ol.

öncelikle neden yaşımı teyit ettiğini anlamadım. şeref foruma girdiğinde zannedersin sneijder in kendisi foruma geldi. insanlar birisine inanmak istiyor.bunu anlıyorum. ama arkadaş bunu mürit seviyesinde yapılınca bu komik oluyor. şeref i kulüpte tanıyan bilen var mı?

ntvspor 13.00 haberlerini kacırdım. Verdimi gene haberi

chipparada ve borsa online da ücretle makale yazıyorum usta ama buradaki kadar muhalefet yapan olmadı:D

herkeste bir spek ve manp hastalığı var sanki o kadar kolay bunları yapmak:sad007:

o işlere girebilecek paramız olsa cr7 nin de transferi için realle anlaşmış oyuncudan haber bekliyorduk:b5:

bizim hisselere tavan taban hareketi yaptırmak için 50 mil tl seanslık alım satım gerekir en az bir haftalık sallanmanın zorunluluğu da cabası 500 milyonumuz var demekki bizim :troll:

Bu Borsa konusu efsane olur bak yazıyorum buraya. Bu adamlar bu transferi nasıl yapıyorlar diye başladılar şimdiden. 10 yıl sonra tıpkı Haluk Ulusoy efsanesi gibi Borsa'da milleti dolandıra dolandıra zengin oldular yetimin hakkını yediler mühühü olur. Bizim taraftarın bunları yemesi kötü oluyo o ayrı.

Bir de Sneijder gelmezse buraların halini düşünmek istemiyorum vala. Aysal borsadaki çıkarı için kulübü kullanıyora kadar yolu var..:weqweq:

Kaka diyenler bence osasuna macına bır göz atsınlar dkk 58 ve 70e kadar ızlesınler yeter adam oyuna girdi kendını attırdı cıktı..Aynı bizim baros gi mental ve fizik olarak bittiğinden boş işlere odaklanmış..tipik brezilyalı..

bitik değil kaka ayrıca fizik olarak yeterrli olmasa da her durum da kaka > sneijder

NTVSpor haberi ısrarla yayınlamaya devam ediyor. Bu ısrarın amacı nedir bilmiyoruz ama aklıma 2 ihtimal geliyor;

1. Çok sağlam bir kaynakları var (ki bizim yöneticilerden birisi olmasa bu kadar ısrarcı olunmazdı.)

2. fbtv.

Ynt: Transfer Nöbeti

NTVSpor haberi ısrarla yayınlamaya devam ediyor. Bu ısrarın amacı nedir bilmiyoruz ama aklıma 2 ihtimal geliyor;

1. Çok sağlam bir kaynakları var (ki bizim yöneticilerden birisi olmasa bu kadar ısrarcı olunmazdı.)

2. fbtv.

2

sneijder'in yaptığı söylenen açıklma doğruysa olumsuz bir durum var

2. fbtv.

bu is bitti kardesim,no panic

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt