Ozan Aparı
Büyük Kaptan
- 21 Şubat 2010
- 20.490
- 2.917
- 2.313
Ynt: Transfer Nöbeti
Adnan sezgin
Adnan sezgin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ntv mal değildir o kadar ya hala ntvde ki haberlerde bile manşet eminler ama neden eminler kaynakları ne bu adamların
Ne ima ettigini anladimkanatli olmadigimi kanitlamak icin transfer hakkinda konusmayacagim ancak kesinlesen bir durum oldugunda gelir sevinirim
Yok haci ne kanadi ne gagasi.yeni geldim diyince sneijder misin anlaminda sey ettim ben![]()
sneijder liverpoola giderse cok büyük bir mallik yapar
Hani baktığın da kendi açından mantıklı olabilir.İnanmayabilirsin filan da bunu burda sorman saçma olmuş.Ayrıca kimse Şeref Aydın'a Şeyh muamelesi yapmıyor.Adam bişeyler biliyor ve burda paylaşıyor.Bir kazancı da yok.Bizi kandırmak istese de ancak kendisini kandırır.Onun için sen rahat ol.
Adnan sezgin![]()
bu is bende,yarın biter bu is,tamam,raad olun
chipparada ve borsa online da ücretle makale yazıyorum usta ama buradaki kadar muhalefet yapan olmadı
herkeste bir spek ve manp hastalığı var sanki o kadar kolay bunları yapmak:sad007:
o işlere girebilecek paramız olsa cr7 nin de transferi için realle anlaşmış oyuncudan haber bekliyorduk:b5:
bizim hisselere tavan taban hareketi yaptırmak için 50 mil tl seanslık alım satım gerekir en az bir haftalık sallanmanın zorunluluğu da cabası 500 milyonumuz var demekki bizim :troll:
he ya şimdi adnan olaydı cangele bizdeydi :sad007:
Kaka diyenler bence osasuna macına bır göz atsınlar dkk 58 ve 70e kadar ızlesınler yeter adam oyuna girdi kendını attırdı cıktı..Aynı bizim baros gi mental ve fizik olarak bittiğinden boş işlere odaklanmış..tipik brezilyalı..
NTVSpor haberi ısrarla yayınlamaya devam ediyor. Bu ısrarın amacı nedir bilmiyoruz ama aklıma 2 ihtimal geliyor;
1. Çok sağlam bir kaynakları var (ki bizim yöneticilerden birisi olmasa bu kadar ısrarcı olunmazdı.)
2. fbtv.
NTVSpor haberi ısrarla yayınlamaya devam ediyor. Bu ısrarın amacı nedir bilmiyoruz ama aklıma 2 ihtimal geliyor;
1. Çok sağlam bir kaynakları var (ki bizim yöneticilerden birisi olmasa bu kadar ısrarcı olunmazdı.)
2. fbtv.